Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találtam még egy...

Miért nem találtam még egy normális pasit?

Figyelt kérdés

Nemrèg lett vége életem első kapcsolatának, nem passzoltunk, csak szexre kellettem neki. Ezek után udvarolt nekem 2 másik srác akik rámozdultak mellettem a barátnőmre, egy pedig azt mondta nem tudna úgy szeretni ahogy azt megérdemlem. Külsőre és belsőre is sokan dícsérnek, család barátok ismerősök, kicsit szeretethiányos vagyok. Velem van a baj? Nem merek ezentúl bízni senkiben. Mit tegyek?

20/L

2021. jan. 6. 20:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
Adj magadnak időt. Foglalkozz magaddal, kapcsolódj ki, tedd azt, ami boldoggá tesz. Sajnálom, hogy vége lett a kapcsolatodnak. Sajnos kevés normális fiú van, aki lehet kapcsolatot létesíteni.
2021. jan. 7. 18:49
 12/15 anonim válasza:
Szia, ha van kedved ismerkedni akkor szívesen beszélgetnék veled. 24/F
2021. jan. 7. 23:00
 13/15 $$$$$ válasza:

Ha van kedved ismerkedni,es nem élsz túl messze én megprobálnám bebizonyítani ,hogy vannak még normális srácok.

20/F (Debrecen)

2021. jan. 8. 11:57
 14/15 anonim válasza:

"Nem merek ezentúl bízni senkiben."

Hát ezért.

2021. jan. 11. 18:03
 15/15 anonim válasza:
Na, sikerült találni pasit?😃
2021. júl. 21. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!