Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találtam még egy...

Miért nem találtam még egy normális pasit?

Figyelt kérdés

Nemrèg lett vége életem első kapcsolatának, nem passzoltunk, csak szexre kellettem neki. Ezek után udvarolt nekem 2 másik srác akik rámozdultak mellettem a barátnőmre, egy pedig azt mondta nem tudna úgy szeretni ahogy azt megérdemlem. Külsőre és belsőre is sokan dícsérnek, család barátok ismerősök, kicsit szeretethiányos vagyok. Velem van a baj? Nem merek ezentúl bízni senkiben. Mit tegyek?

20/L

2021. jan. 6. 20:48
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ha nyitott vagy az ismerkedésre velem tehetnél egy próbát. Budapesten élek és 25 éves férfi vagyok. Privátban nagyon szívesen mesélek magamról.
2021. jan. 6. 20:51
 2/15 anonim válasza:
Sajnos ez a világ ilyen, idősebbként sem sokkal egyszerűbb a helyzet, hidd el. Sok a felszínes ember mindkét nemben, ráadásul nem kevés az olyan sem, aki csak ki akarja használni a másikat. Mindenkit érnek rossz tapasztalatok, de emiatt ne zárkózz be. Ismerkedj, beszélgess, és jól válogasd meg, hogy kinek adsz komolyabb esélyt. Nem kell fejest ugranod semmibe, de az sem jó, ha most teljesen bizalmatlanná válsz.
2021. jan. 6. 20:58
 3/15 anonim válasza:

Mert nagyon fiatal vagy még, ahogy a fiúk is, gondolom, akikkel ismerkedsz. A barátnőd biztos könnyebben kapható, azért mozdultak rá inkább. Kevesebbet kell teperni.

Egyrészt.

Másrészt pedig ha lesz is egy komoly kapcsolatod, az sem fenékig tejfel. Nem lesz soha egy fiú sem tökéletes, de olyat kell választani, akinek el tudod viselni a zizijeit, és fordítva, ő is a tiédet.

Lesz még elég udvarlód, ne aggódj. Nyugodtan tapasztald meg, hogy mire van szükséged, mert most még biztos nem túl kiforrottak az elképzeléseid.

2021. jan. 6. 20:58
 4/15 anonim válasza:
Szerezz tapasztalatot az idősebb korosztályból is! Némelyik nagyon jó tud lenni!
2021. jan. 6. 21:30
 5/15 anonim válasza:

Tényleg fiatal vagy még, bár ezzel semmi baj, ettől még alkalmas lehetsz normális komolyabb dolgokra is, viszont elég alacsony a merítési százalékod.

Nyilván nem kell eszetlenül bízni mindenkiben, de a teljes bizalmatlanság se jó, légy óvatos de ne zárkózz el.

2021. jan. 6. 21:37
 6/15 anonim válasza:
Ne vedd sértésként, de szerintem azért, mert még nem vagy elég érett egy komoly kapcsolathoz.
2021. jan. 6. 22:04
 7/15 anonim válasza:
Mert valójában elég ritka dolog a kölcsönös szerelem. Szexuálisan viszont sokkal könnyen kölcsönösen beindulni.
2021. jan. 6. 22:44
 8/15 anonim válasza:
Ronda vagy biztos
2021. jan. 7. 06:34
 9/15 anonim válasza:

-Fiatalság - türelmetlenség.

-A normálisak egyik része, foglaltak - kevés ideig szinglik.

-A másik része nem keres komoly kapcsolatot, mert elsőre is világos volt nekik minden, vagy még gyerekes a gondolkodásuk.

2021. jan. 7. 10:20
 10/15 anonim válasza:
Ezek alapján egyáltalán nem veled lehet a baj, egyszerüen csak így jött ki eddig az élet, ez van. Várd az udvarlókat, majd idővel találsz egy normális férfit.
2021. jan. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!