Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tlc Dögös ès dagi című műsorba...

Tlc Dögös ès dagi című műsorban a lányok hol találtak ilyen normális pasikat?

Figyelt kérdés
Szerintem mèg a vèkonyak is nehezen találnak normális pasit de a műsorban 3 lányból kettő nek nagyon normális irigylèsre mèltó párja van.
2020. febr. 11. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy azok a pasik annyira normálisak? Csak mert ezt látod belőlük a tv-ben? Az még nem a való élet.

Lehet, hogy olyan dolgok zajlanak a háttérben, amik egyáltalán nem irigylésre méltóak, csak azt nem teregetik ki. Az is lehet, hogy a lány vagy a pasi már a szakítást fontolgatja, csak épp még megjátssza a boldog, odaadó párt.

2020. febr. 11. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha a szakítást fontolgatnák nem mennènem egymáshoz hozzá. Plusz a nehèzsègeket is mindhárom párnál mutatják direkt az a lènyege, hogyan győzik le a nehèzsègeket.
2020. febr. 11. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem, de attól még lehetnek gondok. Pl. a másik családjával. Itt is olvashatod a sok anyós-meny vitát a Családi kapcsolatok rovatban.

Vagy az is lehet, hogy a pasi horkol, emiatt a nő sosem tudja kipihenni magát. Ha a nő külön szobában aludna, a kis mimózalélek pasas megsértődne. Bármi lehet, amiről mi nem tudunk, nem biztos, hogy olyan rózsás az életük.

2020. febr. 11. 22:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem láttál 1 rèszt sem belőle.
2020. febr. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!