Normális, hogy nem találtak vénát és ma reggel a kézfejemből vettek vért?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, eddig úgy tudtam, hogy csak idősebbek (60 felettiek) küzdenek ilyen problémával.2016. nov. 8. 11:41
1/5 anonim válasza:
A kézfejedben is VÉNÁBÓL vettek vért.
De emellett akár gyerekként is elöfordulhat, hoyg a karban nem találnak megfelelö vénát. Idöseknél egyébként éppen jobban megtalálható, mert a bör vékonyabb
2/5 anonim válasza:
Bizony ez sokaknál előfordul. De nincs semmi gáz.
3/5 anonim válasza:
Egész életemben rejtőzködő vénám volt könyökben. Anyámé baromira látszott, az enyémből az égvilágon semmi. A kézfejen persze nem tudnak elbújni, ott nekem is nagyon látványosak.
4/5 anonim válasza:
Nyugi, nekem is ilyen. A karomon sose vettek tőlem vért, úgy eldugtam a vénáimat. (Persze voltak próbálkozások.) Nekem mindig kézfejből vesznek.
5/5 anonim válasza:
gyerekkoromba rengetegszer kellet vért venni tőlem és mindig a kézfejemből vették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!