Skizofrén vagyok , hogy vagy hol tudnék egy megértő lányt/nőt találni?:) 27 éves vagyok K.öszi előre is
Figyelt kérdés
Nem volt még sose barátnőm ,de úgy érzem jó lenne találni valakit.2020. nov. 30. 20:44
11/16 anonim válasza:
Figyelj szerintem nem ártana bepróbálkozni a srácoknál, lehet jobban járnál.
2020. nov. 30. 22:12
12/16 anonim válasza:
De gonosz itt mindenki!
2020. nov. 30. 23:03
13/16 anonim válasza:
A való életben sem csalódhatnál nagyobbat annál, minthogy itt próbálkozol, és a nyomorék trollok "segítségeit" olvasod.
2020. nov. 30. 23:20
14/16 anonim válasza:
Keress skizofrén lányt te fas z.mégis hogy várod el hogy egészséges párod legyen?
2020. dec. 1. 13:46
15/16 anonim válasza:
Nekem sem ép az elmém, le is vagyok százalékolva, és én sem találok magamnak senkit, még egy skizofrén férfi is elutasított engem, szóval át tudom érezni a helyzetedet.
Ugye ennek a betegségnek is sokféle fajtája van, a skizofrénia elég tág fogalom.
Ha van kedved beszélgetni, írj. Remélem közel vagy.
2020. dec. 1. 23:10
16/16 anonim válasza:
Van jogosítványod? Vezethetsz?
2021. szept. 27. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!