Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy olyan problémátok van, ami miatt hetekig nem lehet szex, akkor a párotok mennyire megértő?
pláne friss kapcsolatban, ahol azért intenzívebbek a szexuális érzelmek.
A prboblémám miatt már lassan 3 hete nincs szex, fél éve se vagyunk még együtt.
Oké és ezt miért csak a lányoktól kérdezed?
Egy barátnőm durván felfázott egyszer, szóval hetekig off volt a szex. Megértettem, megvoltam nélküle, nem erőltettem. Ettől függetlenül ő önként és dalolva megoldotta szájjal.
De ugord át a válaszom, mert férfi vagyok.
Engem most műtöttek. 1 hónapig nem tudunk találkozni.
Megérti , mert nem egy "pöhcsfej"...
21n
Teljesen. Na meg a szextilalom nem zárja ki az egyoldalúságot, vagy az együttlét minden formáját.
Volt fertőzésem, amíg az utókezelés zajlott és még nem regenerálódott a hüvely, csak külsőleg izgatott. Ő panaszmentes volt, a fertőzés kezelési ideje alatt is kívántam és a kedvére tettem, nem követelte, nem várta el, nekem jólesett.
Jelezte, hogy problémája van vele? Nálunk, ha valamelyikünk beteg, nem ez az első dolog, hogy mikor lesz szex, hanem a gyógyulása.
Hány évesek vagytok? Tök mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt, ha ezen már elbuktok, nem te érdekelted.
Maximálisan megértő. Ha nem lenne az, nem is nevezném a páromnak.
Mondjuk én magam nem bírnám ki, hogy ne kényeztessem addig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!