Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem az ágyba lenni. Most vagyok talán
életemben leg aktívabb. Nő 42 hozzáteszem:csinos vagyok,
igényes, jol nézek ki. Sportolok diétázom. Főzök
mosok, kedves megértő vagyok. Mért nem kellek?
Használd a szádat kommunikációra és kérdezd meg tőle!!
Mi honnan tudhatnánk?
2018. ápr. 28. 08:38
Megunt téged. A legjobb nőket is megunják. Te mindent megteszel a kapcsolatért, ő meg semmit. Vagy tévedek?
2018. ápr. 28. 08:48
3/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele megbeszélni semmit már hónapok ota!! ! Kiabál velem ideges mindenen!!
Miért vagy egy olyan kapcsolatban, ahol kiabálnak veled, nem beszélgetnek, ahol előnyként sorolod fel, hogy főzöl és mosol (bejárónő vagy?), ahol nem értékelnek és becsülnek meg? MIÉRT?
2018. ápr. 28. 09:09
5/21 A kérdező kommentje:
Ténleg mindent megteszek! Figyelek rá, kényeztetem.. .mindig azt lesem, mi lenne a jo nekünk. Azért kérdezem itt, mert hátha volt valaki hasonlo helyzetben. Hátha van valakinek tippje esetleg, hogy mit tudnék tenni, kipróbálni. .
Mit kapsz ettől a kapcsolattól?
Mitől jó neked?
2018. ápr. 28. 09:15
7/21 A kérdező kommentje:
Csak pénzt.. ..de már az sem érdekel! A pénz nem boldogit. Ez nálam igaz. Kell. Mert szükség van rá, de hol a többi?? ? Az érzések?? ? Hisz imádtuk egymást! Hová lett??
Látsz reményt arra, hogy egy külső segítővel (párterapeutával) átbeszéljétek a kapcsolatotokat? Nyitott lenne rá, ha elmondanád neki, hogy úgy érzed, komoly gond van?
2018. ápr. 28. 09:21
Nalam az ex ferjemmel volt hasonlo helyzet az osszes pasi engem akart, mindig kedves voltam a ferjemmel, de egyszeruen nem akart szexelni es mindig azzal jott h o faradt, aztan azzal h o szeretne h a szexualis energiaimat attranszformalnam valami konstruktiv dologba, meghogy neki mar nem kell szex mert o ennel fejlettebb szinten van es nem az osztonei iranyitjak:-))))
2 honappal kesobb kiderult h zsinorban csalt mindenfele jottmenttel.
Szoval nem azt mondom h a ferjed megcsal, mert lehet h tevedek....viszont amikor en voltam hasonlo cipoben es nem fekudtem le a jelenlegi ferjemmel az azert (is) volt mert a szeretommel voltam:-)
2018. ápr. 28. 09:29
Nekem ott kezdődnének a bajok, hogy miért te főzöl, mosol, miért nem veszi ki a részét a házimunkából? Gondolom nem tart el, te is ugyanúgy dolgozol. Miért vagy még olyan ember mellett, aki nem tisztel? Te sem leszel már fiatalabb, nagyon meg fogod banni később, hogy egy olyan ember mellett töltötted el a maradék szép éveid, akivel se kommunikáció, se szeretet nincs.
2018. ápr. 28. 09:33
Kapcsolódó kérdések: