Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem akar velem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem az ágyba lenni. Most vagyok talán életemben leg aktívabb. Nő 42 hozzáteszem:csinos vagyok, igényes, jol nézek ki. Sportolok diétázom. Főzök mosok, kedves megértő vagyok. Mért nem kellek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 08:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2 pici gyerek van. Nem lenne hová mennem. Mégis mit tehetnék ennyi idősen? Szenvedek.. .
2018. ápr. 28. 09:49
 12/21 anonim ***** válasza:
11.: gondolom nem most derült ki, hogy ilyen a férjed, te meg cseléd vagy mellette.
2018. ápr. 28. 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindig van hova tovább. Nem csak szenvedni lehet, hanem tervezni, és mozdulni is. Mennyit tettél félre eddig? Mennyit teszel most és mikorra lesz elég? Mit dolgozol? Milyen rokonaid, barátaid, családod van, aki tud segíteni? Ha ülsz és sírsz, nem változik semmi. Ha végiggondolod, döntesz és teszel érte, akkor fog!
2018. ápr. 28. 10:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs más nem csal meg akkor próbáljatok ki uj dolgokat valami mást ami eltér a már megszokot sablonos szextől !
2018. ápr. 28. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:

"Mit kapsz ettől a kapcsolattól? "

--"Csak pénzt."

Csóró nőként hozzámentél egy ATM-hez.

Nyugtason meg, hogy egy csóróval sem biztos, hogy jobban jártál volna.

"2 pici gyerek van. Nem lenne hová mennem."

Csóró vagy mint templom egere.

A megdugáshiányon esetleg tud segíteni aki a közeledben él a kommentelők közül. Ha nem tudsz elszakadni néhány napra a családtól én nem segíthetek. Azt meg hogy hátára vegyelen két puttonnyal egy újabb ATM valószínűsége szerinted?

2018. ápr. 28. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Hmm egy megunt no megint :D annyit latok a kornyezetemben is, hogy rossz nezni :D

A nem tudsz menni sehova ugyben nem te vagy az egyetlen kb. 70% a a noknek akik kinlodnak ez miatt vannak meg a parjukkal. Anyam legjobb baratnoje is ilyen cipoben van, eszmeletlen jo no 2 gyerekkel csak hat kozos hazat vettek ami tulajdonkeppen a ferj neven van. A ferj egy idiota erre mar a no is rajott amiota eltunt a rozsaszin kod es most kinlodik es szivesebben van barhol mint otthon :D

A megoldas? Fogni egy masik pasit es lepni amilyen gyorsan csak lehet. Felrelepes nem megoldas szerintem, de atmeneti megoldaskent talan mukodhet. O nem fog valtozni es ezt tudom mar az apamrol is hogy 10 ev alatt nem valtozott es gyakorlatilag csak rosszabb lett. Nalad se lesz jobb.

2018. ápr. 28. 12:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Hét! !!!! Nem a pénz miatt vagyok vele, hanem azért mert nem tudok hová menekülni!!!!!! Ezenkívül nem vagyok csóró!! !! Nem monfta senki!! !! Anyukám a Fehér megyei Takarék szövetkezet elnöke volt, apukám tűzoltó! !!! Fe! !! A szüleim nemélnek sajnos, testvérem nem lett!! A bárataim elfordultak tőlem mikor terhes lettem. Ennyi.. .de köszönöm szép sxavaid! !!!! Nem ujabb Atm-et keresek!! !!!!!!
2018. ápr. 28. 13:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Csinos igenyes jol nez ki 42 es nincs hova menekulni hat hozzam menekulhetnel van hazam de eltartani nem tudnalak :S
2018. ápr. 28. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy el kell tartani? Gondolom van munkája, de manapság ki keres annyit, hogy két kisgyerekkel albérletbe menjen? És egyedül, ha a szülei már nem élnek, nincs aki segítsen neki amíg a gyerekek nagyobbak.
2018. ápr. 29. 07:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves utobbi! !! Köszönöm a segitséget!! !! De ha emlékeztek a kérdésemre, egyenlőre még a jelenlegit probálom helyre hozni!! Nem dugó társat keresek!! !!!
2018. ápr. 29. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!