Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem az ágyba lenni. Most vagyok talán életemben leg aktívabb. Nő 42 hozzáteszem:csinos vagyok, igényes, jol nézek ki. Sportolok diétázom. Főzök mosok, kedves megértő vagyok. Mért nem kellek?
"Mit kapsz ettől a kapcsolattól? "
--"Csak pénzt."
Csóró nőként hozzámentél egy ATM-hez.
Nyugtason meg, hogy egy csóróval sem biztos, hogy jobban jártál volna.
"2 pici gyerek van. Nem lenne hová mennem."
Csóró vagy mint templom egere.
A megdugáshiányon esetleg tud segíteni aki a közeledben él a kommentelők közül. Ha nem tudsz elszakadni néhány napra a családtól én nem segíthetek. Azt meg hogy hátára vegyelen két puttonnyal egy újabb ATM valószínűsége szerinted?
Hmm egy megunt no megint :D annyit latok a kornyezetemben is, hogy rossz nezni :D
A nem tudsz menni sehova ugyben nem te vagy az egyetlen kb. 70% a a noknek akik kinlodnak ez miatt vannak meg a parjukkal. Anyam legjobb baratnoje is ilyen cipoben van, eszmeletlen jo no 2 gyerekkel csak hat kozos hazat vettek ami tulajdonkeppen a ferj neven van. A ferj egy idiota erre mar a no is rajott amiota eltunt a rozsaszin kod es most kinlodik es szivesebben van barhol mint otthon :D
A megoldas? Fogni egy masik pasit es lepni amilyen gyorsan csak lehet. Felrelepes nem megoldas szerintem, de atmeneti megoldaskent talan mukodhet. O nem fog valtozni es ezt tudom mar az apamrol is hogy 10 ev alatt nem valtozott es gyakorlatilag csak rosszabb lett. Nalad se lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!