Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A Tinder miért nem dobja fel...

A Tinder miért nem dobja fel azokat akik kedvelnek engem?

Figyelt kérdés
Az egyik menüpontban ott vannak az elhomályosított képei azoknak akik kedvelnek engem. Nagyjából azért rájuk lehet ismerni póz, öltözet, hajszín stb alapján ha feldobja őket, de nem nagyon szokta. Van néhány köztük akik nagyon jó nőnnek tűnnek, napok óta arra várok hogy feldobja végre őket, de soha nem látom őket pedig már olyanokat is feldob akik a megadott korosztályon és távolságon kívül esnek.
2020. okt. 5. 21:44
 1/3 anonim válasza:

Mert kamu az egész oldal!

Azt csak azért csinálja hogy előfizess!

2020. okt. 6. 12:36
 2/3 anonim válasza:

Ebben az esetben, szerintem balra húztad őket már korábban!

Plusz az is lehet, hogy ő lájkolt, majd időközben változtatott profilképet és már nem azt láthatod... Csak tipp. :)

2020. okt. 6. 14:58
 3/3 anonim válasza:

Van valosagalapja annak akiket kirak oda, mert ha elofizetnel kenytelen volna a felfedni oket az oldal.

Mivel szeles tavolsagba keresel igy sokkal csokken a valoszinusege, hogy kidobja azt akire varsz.

2020. okt. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!