Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy működik a tinder?

Hogy működik a tinder?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam tinderre, korábban nem használtam. Értem, hogy hogyan kéne működnie, de valamiért ha meg akarom nyitni azok profilját, akik jobbra húztak, akkor csak hirdetést dob fel, hogy rendeljem meg a tinder goldot és üzenetet sem tudok váltani senkivel, mert akkor is ez a helyzet. Mit tudok csinálni ezzel?
2020. szept. 28. 08:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak akkor tudnám normálisan használni, ha előfizetnék a tinder goldra?
2020. szept. 28. 09:01
 2/5 anonim válasza:

Nem kell előfizetni a Tinder Goldra, tudod használni normálisan is.

1. Beállítod, hogy kit keresel (korosztály, távolság), ha adott körön belül lesz találatod, akivel mindketten jobbra húztátok egymást, látni fogod.

2. Amiket feldobál neked, azok általában ilyen haszontalanabb találatok lesznek, 150 km-re lévő 150 kilós csaj/pasi, stb. Tapasztalatom szerint kár is foglalkozni a rejtett lájkolókkal, bár őszintén szólva magam sem jöttem még rá, hogy ők honnan jöttek, és miért úgy jelennek meg.

3. Várjál vele, 1-2 héten belül ha nem lesz találatod, akkor kezdj majd agyalni. Azért nem árt, ha van rólad 2-3 normális profilkép, és valami rövid leírás. (Többen húznak jobbra.)

4. Rejtett lájkolókat elő lehet "csalni" úgy, hogy ideiglenesen átállítod a keresési kört tágabbra (pl. 120 km), meg akár az életkort is. A kibővített keresés hozni fog 1-2 olyat, aki téged jobbra húzott. Nem szentírás, de nekem többször bejött. Csak ilyenkor mindig olyanok jöttek, akiktől nem akartam semmit.

2020. szept. 28. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Már 11-en lájkoltak engem, de az ő profiljukat nem tudom megnézni. Nem tudom őket se jobbra, se balra húzni.
2020. szept. 28. 09:40
 4/5 anonim válasza:
Tudom, ez a beetetés része. Nekem 25 ilyen van. Ne foglalkozz vele. Én legalábbis nem fogok fizetni értük, nem releváns találatok. Közben meg van 10 matchem. Neked akadt már valaki horogra? Pontosan mióta használod?
2020. szept. 28. 09:53
 5/5 anonim válasza:

Ha nem veszed meg nem latod....

Egy szar alkalmazas aminek a fenykora -5evvel ezeleott volt amikor bejott.

A lanyok 90%a csak az intajara gyujt kovetoket.

A felenek kapcsolata van, a tobbi meg nem erdekel legalabb is engem 😅

Ja a visszairas az megint egy erdekes dolog...

Unalomuzesre jo, de ne eld bele magad h talalsz barkit is, feteve ha nem adod le a szintet :D

2020. szept. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!