Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a Tinder? Szerintetek érdemes kipróbálni? 18/F
1. Azért annyira hülye nem vagyok, hogy ne tudjam azt, hogy jobbra vagy balra kell húzni. :D Arra lennék kíváncsi, hogy bárki "csak úgy" meg tud-e találni. Tehát például egy osztálytársam vagy bárki rám tud keresni? Kinek van elsőbbsége, a fiúknak vagy a lányoknak? Nem akarom, hogy környékbeli lányoknak bedobjon.
2. Egyáltalán érdemes kipróbálni? Nem hiszek az online párkeresésben, viszont érdekel maga az app, mivel appfejlesztő leszek és amúgy is érdekelnek az ilyenek. Eddig minden lányt személyesen ismertem meg, nem tudom elképzelni, hogy valakivel online tegyem ezt. A másik, hogy félek attól, hogy netán mégis komolyra fordulnak a dolgok.
Keresni konkrétan nem lehet rád, csak amikor feldobja neked az embereket akkor látod a másikat. Ha nem akarod a környékbeli lányokat akkor majd úgy állítod be a távolságot a keresésnél.
Én se hittem az online társkeresésben, viszont a párommal ott ismerkedtünk meg egymással :D Szerintem egy próbát megér.
#3-nak: Leírtam, hogy nem hiszek az online párkeresésben, csak szimplán érdekel az egész, hogy hogyan is működik. Van bennem egy kis kíváncsiság.
Egyébként miből gondolod? Pont, hogy inkább személyesen vagyok jobb. Írásban tényleg nulla vagyok, beismerem.
3-as hozzászóló, nem lehet, hogy te vagy az akit mindig balra húzok, mert pont magadról írtál, csak a kérdezőre vetíted ki, de a kisugárzásod elárulja tinderen a képről? 🥴
Kedves Kérdező!
Csak akkor töltsd le a tindert, ha el tudod fogadni, hogy a kevés matchek-ből mégkevesebben írnak vissza, miután bedobsz egy sziát. Ez nem neked szól, rossz a rendszer. Nincs súlya, ha nem írsz vissza, mivel a virtuális valóságban vagy a sok "jelölt" között teljesen elveszhetsz. Szerintem a tindernek van személyiségformaló szerepe, ha sokáig használják. Ne vegyél belőle semmit magadra. Sokan csak nézelődni, matchelni járnak fel... Ha ezen túl tudsz lépni, akkor szabad a tinder. 🤣
Simán megtalálhat bárki, aki sokat húzogat. En megtaláltam a fél gyerekkori ismerőseimet, úgy hogy videkről jöttünk fel egy nagyobb városba, nem is tudtam mennyire kozel laknak 😂... "Kép nélkül" nem fognak felismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!