Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csesztem el a Tinderen?

Mit csesztem el a Tinderen?

Figyelt kérdés

Most regisztráltam először, de nagyon remélem, hogy valamit elrontottam. Eleinte persze, kevesebbet húzogattam jobbra, de miután napok után egy matchem sem lett, kitöröltem a szűrőt kb 100%-ig. Vagyis mindenkit jobbra húzok. Még olyat is aki az ebédjét rakja fel! Mégsincs 1 matchem sem. Van ötlet, hogy mit cseszhettem el a beállításoknál? Mert nem lehet igaz, hogy 1 ember sem húzna jobbra. Még a legcsúnyábbak is tetszenek valakinek. Nekik se lehet 0 matchük!

20L

2020. szept. 26. 02:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
🤷‍♀️
2020. szept. 26. 06:21
 2/16 anonim válasza:
fényképet tettél? Szép vagy? Képek normálisak? Bemutatkozót kitöltötted? Hol laksz? Ha tanyán, akkor kevesebb érdeklődőd lesz stb.
2020. szept. 26. 08:22
 3/16 Noren1989 válasza:

Lehetséges, hogy falun laksz?

Màsoknàl max a helyszűrő miatt eshetsz ki, plusz baromi sokat kellene jobbra húznod emellé, ami meg a felàras szolgàltatàsok nélkül nem igazàn lehetséges.

2020. szept. 26. 08:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Szegeden lakok és szerintem jó képek vannak fent rólam😂
2020. szept. 26. 14:56
 5/16 anonim válasza:
De szép vagy?
2020. szept. 26. 15:04
 6/16 Miss Endzsi válasza:
Küldesz egy képet magadról?
2020. szept. 26. 15:17
 7/16 anonim válasza:

Az se jó, ha mindenkit jobbra húzol (ahogyan az sem, hogy csak minden ötvenediket). Meg kell találni az egyensúlyt. Olyan 3-4 képet érdemes feltölteni, többet nem. Ha nem jön match érdemes a képek sorrendjét megváltoztatni vagy egyik kép helyett egy másikat feltölteni. Illetve ha kifogysz az emberekböl, akkor növeld a keresési távolságot.

(Eleinte nekem is nehezen indult be, szintén Szeged 26F)

2020. szept. 27. 15:24
 8/16 anonim válasza:
Lehet, hogy olyan képet tettél fel ami esetleg túl retusáltnak vagy kamunak tűnik. Azt hiszik, hogy kamu profil és nem huznak jobbra. Próbálj meg olyat feltenni ami hétköznapi és látszik rajta, hogy tuti nem egy valhonnan leszedett kép egy szép lányról. Vagy próbáld meg bővíteni a sugarat. Esetleg nézd meg, hogy nincs e láthatatlanba téve a fiókod véletlenül valami miatt. 🤷‍♀️ Egyébként passz.
2020. okt. 5. 04:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Megnézettem mással is és egyszerűen nem dob ki a Tinder senkinek. Nem vagyok látható, pedig a beállításoknál be van húzva, hogy látható legyek. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet ez? Vagy szimplán az univerzum nem akarja, hogy fent legyek Tinderen?😂

Egyébként jó képek vannak fent, de egyik sincs retusálva. Másmilyet már eskü nem tudok tenni😅

2020. okt. 6. 00:22
 10/16 Noren1989 válasza:
Hitelesítés is megvolt? Nem lehet, h jelentett valaki? 😄
2020. okt. 6. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!