Mit csesztem el a Tinderen?
Most regisztráltam először, de nagyon remélem, hogy valamit elrontottam. Eleinte persze, kevesebbet húzogattam jobbra, de miután napok után egy matchem sem lett, kitöröltem a szűrőt kb 100%-ig. Vagyis mindenkit jobbra húzok. Még olyat is aki az ebédjét rakja fel! Mégsincs 1 matchem sem. Van ötlet, hogy mit cseszhettem el a beállításoknál? Mert nem lehet igaz, hogy 1 ember sem húzna jobbra. Még a legcsúnyábbak is tetszenek valakinek. Nekik se lehet 0 matchük!
20L
Lehetséges, hogy falun laksz?
Màsoknàl max a helyszűrő miatt eshetsz ki, plusz baromi sokat kellene jobbra húznod emellé, ami meg a felàras szolgàltatàsok nélkül nem igazàn lehetséges.
Az se jó, ha mindenkit jobbra húzol (ahogyan az sem, hogy csak minden ötvenediket). Meg kell találni az egyensúlyt. Olyan 3-4 képet érdemes feltölteni, többet nem. Ha nem jön match érdemes a képek sorrendjét megváltoztatni vagy egyik kép helyett egy másikat feltölteni. Illetve ha kifogysz az emberekböl, akkor növeld a keresési távolságot.
(Eleinte nekem is nehezen indult be, szintén Szeged 26F)
Megnézettem mással is és egyszerűen nem dob ki a Tinder senkinek. Nem vagyok látható, pedig a beállításoknál be van húzva, hogy látható legyek. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet ez? Vagy szimplán az univerzum nem akarja, hogy fent legyek Tinderen?😂
Egyébként jó képek vannak fent, de egyik sincs retusálva. Másmilyet már eskü nem tudok tenni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!