Milyen dumaval kezdjek tinderen ?
Bármivel probalkozok sose írnak vissza a lányok XD. Már tenyleg mindent megprobaltam. De el sem tudom kepzelni hogy milyen dumát várnak. Főleg amikor valakiröl kint van 1 kep semmi bemutatkozással.... Volt hogy a profiljukkal kapcsolatos dolgot irtam par lanyra. Vagy vissza se irtak vagy egy darabig vissza irtak de utana mar nem... Tegnap megkerdeztem egy lány baratomat hogy hogy irjak ra egy lanyra. Erre csak annyit mondott hogy ez lany függő😂. Aztan erőskodtem es csak mondott valamit. De termeszetesen arra se irtak vissza. Azt meg nem hiszem azert hogy mindenki veletlen húz jobbra... Mert előfordul hogy az ember valakit veletlen jobbra húz. De azt nem hiszem hogy az összes párom veletlen húzott jobbra...Nekem már nincs ötletem. Valaki tudna mondani valami jó kezdő dumat ?
20/F
Hát lehet. De azert érdekes hogy senki se ír vissza. De amugy nem egy lány baratommal beszeltem mar erröl és majdnem mind azt irta hogy nem mindegy hogy mivel kezd valaki. Mert barmilyen jol is nez ki. Egy sima sziara, szia mizu? és társaikra sose irnak vissza. Mert elvarnak egy minimalis kreativságot... De aztan meg ha mondom hogy mondjál mar egy peldat akkor nem tudnak😂😂.
Lehet lassan feladom ezt a tindert es újra eljárok szorakozni mint regen. Mert ott meg lazan ment az ismerkedes...Csakhat ugy erzem mar kinöttem azt a korszakomat. Se az ivás se a bulik nem hianyoznak...
Hm, én is azt ajánlom, hogy élőben próbálkozz. Látom itt fentebb, rögtön az élőben ismerkedést összekötötted a buliban ismerkedéssel - nem tudom miért, nem az az egyetlen hely, ahol élőben ismerkedhetsz.
Tapasztalatból mondom, én spontán helyeken szeretek ismerkedni, pl metrót várva, vagy postán, vagy menzán... csak lazán, természetesen viselkedj, add önmagad. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!