Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen dumaval kezdjek tinderen ?

$$$$$ kérdése:

Milyen dumaval kezdjek tinderen ?

Figyelt kérdés

Bármivel probalkozok sose írnak vissza a lányok XD. Már tenyleg mindent megprobaltam. De el sem tudom kepzelni hogy milyen dumát várnak. Főleg amikor valakiröl kint van 1 kep semmi bemutatkozással.... Volt hogy a profiljukkal kapcsolatos dolgot irtam par lanyra. Vagy vissza se irtak vagy egy darabig vissza irtak de utana mar nem... Tegnap megkerdeztem egy lány baratomat hogy hogy irjak ra egy lanyra. Erre csak annyit mondott hogy ez lany függő😂. Aztan erőskodtem es csak mondott valamit. De termeszetesen arra se irtak vissza. Azt meg nem hiszem azert hogy mindenki veletlen húz jobbra... Mert előfordul hogy az ember valakit veletlen jobbra húz. De azt nem hiszem hogy az összes párom veletlen húzott jobbra...Nekem már nincs ötletem. Valaki tudna mondani valami jó kezdő dumat ?

20/F

#ismerkedés #Tinder #Kezdőduma
2020. szept. 6. 14:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hat igyekszek. De ha meg nem buli akkor erdekes oda menni valakihez... Haver pl.edzöteremben is sokszor oda megy lanyokhoz. De en azt nem szivesen csinalnám. Mert ugy vagyok vele hogy ők is edzeni jöttek le mint ahogy en is. Es nem akarjak hogy piszkaljuk őket közben... Bar kitudja.. De havert is mindig elkükdtek eddig. Pedig ő se ma kezdte az edzest XD. Tehat csak igazam van 😂.
2020. szept. 7. 00:12
 12/14 DarkAngel21 válasza:

Akármivel, csak ne a "szia mizu"-val...attól agyrákot kapok.

21/L

2020. szept. 9. 18:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Azzal nem szoktam mar egy ideje😂. Bar nem ertem kezdesnek miert nem jo. De már leszoktam rola XD
2020. szept. 9. 19:07
 14/14 anonim válasza:

Én küldök itt bárkinek képet, annyira jól nézek ki.

És nekem sem ír vissza senki, szóval szerintem valami nem stimmel itt.

Én régebben bárokban ismerkedtem, vissza fogok térni azt hiszem újra oda.

Nem hiszem el, hogy így tönkre cseszték a tindert a pénz miatt.

2020. szept. 10. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!