Tinderen minek húznak a nők jobbra valakit, ha a párba állás után nem válaszolnak az üzenetére?
Sok oka lehet: pl elfoglalt és nem nézi a Tindert néhány napig, vagy mással már alakulnak a dolgok ;)
De lehet a sokadik “Szia. Mizu?”-ra nincs kedve válaszolni, mert abból általában nem lesz tartalmas beszélgetés tapasztalatból mondom (de ha valami ötletes dolgot írsz nekik akkor valószínűleg nem ez a probléma)
Az is elképzelhető, hogy szimplán nem látta az üzenetet ha sokan írnak, vagy éppen nincs kedve visszairni, mert nincs ideje. Stb...
Szóval eléggé sok oka lehet.
20/L
Biztosan ez az ok. Még véletlenül sem az hogy a lányok/nők 99%-a ego simogatásért van fent.
Szerintem azért nem kell ennyire általánosítani, én is komoly kapcsolatot keresve vagyok fent, ahogy a többi barátnőm is akikről tudom, hogy letöltötték.
Annyira nem simogatja az egónkat ha valaki jobbra húz, mert az a szám-adat nem nagyon jelent semmit
/amúgy fiúknál is előfordul, hogy nem írnak vissza volt rá példa /
Ez érdekes. És akkor megéri nekik nem tetszőket is belike-olgatni, csakhogy tudják, ők kiknek tetszenek?
Az első válaszoló hozzászólását kifejezetten értékelem. Normális hangnemben írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!