Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderen minek húznak a nők...

Tinderen minek húznak a nők jobbra valakit, ha a párba állás után nem válaszolnak az üzenetére?

Figyelt kérdés

2020. aug. 4. 20:27
 1/8 anonim válasza:

Sok oka lehet: pl elfoglalt és nem nézi a Tindert néhány napig, vagy mással már alakulnak a dolgok ;)

De lehet a sokadik “Szia. Mizu?”-ra nincs kedve válaszolni, mert abból általában nem lesz tartalmas beszélgetés tapasztalatból mondom (de ha valami ötletes dolgot írsz nekik akkor valószínűleg nem ez a probléma)

Az is elképzelhető, hogy szimplán nem látta az üzenetet ha sokan írnak, vagy éppen nincs kedve visszairni, mert nincs ideje. Stb...

Szóval eléggé sok oka lehet.

20/L

2020. aug. 4. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindig normális üzenetet szoktam írni. Értem, amiket írtál, de azért a szétválás gomb megnyomása se hiszem, hogy olyan nagy erőfeszítésbe kerülne.
2020. aug. 4. 20:58
 3/8 anonim válasza:
mert kíváncsiak ki like-olta őket ennyi.
2020. aug. 4. 21:34
 4/8 anonim válasza:

Biztosan ez az ok. Még véletlenül sem az hogy a lányok/nők 99%-a ego simogatásért van fent.

2020. aug. 4. 21:35
 5/8 anonim válasza:

Szerintem azért nem kell ennyire általánosítani, én is komoly kapcsolatot keresve vagyok fent, ahogy a többi barátnőm is akikről tudom, hogy letöltötték.

Annyira nem simogatja az egónkat ha valaki jobbra húz, mert az a szám-adat nem nagyon jelent semmit

/amúgy fiúknál is előfordul, hogy nem írnak vissza volt rá példa /

2020. aug. 4. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. És akkor megéri nekik nem tetszőket is belike-olgatni, csakhogy tudják, ők kiknek tetszenek?

Az első válaszoló hozzászólását kifejezetten értékelem. Normális hangnemben írt.

2020. aug. 4. 21:49
 7/8 anonim válasza:
Hölgyeknek sokkal több a match-ük és a match-ek között is szortíroznak utána. Nem fognak egyszerre 50 emberrel beszélni, így a top3 van fókuszban mindig.
2020. aug. 4. 22:07
 8/8 anonim válasza:
Még egy közepes csaj is elszáll ott, napi 20 like megy rá,így megvannak zavarodva, pedig az utcán a kutyát nem érdekli.Ha nem válaszol, akkor jött egy nálad jobb, mentél a levesbe, fogadd el.Ha egyből visszaír, akkor te vagy a top1 viszont
2020. aug. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!