Tényleg ennyire mindegy a fiúknak Tinderen, hogy kit húznak jobbra?? Vélemény?
Figyelt kérdés
Regisztráltam Tinderre, direkt olyan képpel, amin egy nagy elmosódott fehérség látható. Szimplán csak nézelődni akartam anoním módon. De kb. 1 óra múlva 99+ lájkom lett. Kipróbáltam, hogy én is behúzok embereket jobbra és 2 perc alatt lett 60 matchem (persze bőven tudnám még folytatni)
Vélemény?
2020. júl. 16. 18:56
1/21 anonim válasza:
röviden: igen
2020. júl. 16. 18:58
2/21 anonim válasza:
Az álló farok nagy úr tud lenni.
2020. júl. 16. 19:00
3/21 A kérdező kommentje:
Na ez az. :D akkor ha az álló farok nagy úr, lehetnék egy álló farkú valaki , akivel matcheltek és akinek írnak.:D
2020. júl. 16. 19:28
4/21 anonim válasza:
Soknak igen. Persze ők őrjöngenek a leghangosabban, hogy a csúnya gonosz nők igényekkel mernek rendelkezni. Fáj nekik, hogy nem mindenki olyan suttyó disznó, mint ők, akiknek minden mindegy, csak lyuka legyen az illetőnek.
2020. júl. 16. 20:24
5/21 anonim válasza:
Na, én pont az ilyen tájkép, feketeség vagy elmosódó képeket húzom kapásból balra a csak állatos képek és insta picsákkal együtt.
2020. júl. 16. 20:32
6/21 anonim válasza:
Nem.Biztos hogy lyukra mennek de nem kizárt. Lehet hogy párkapcsolatot szeretne de a külső adottságok nem engedik meg, hogy akárkivel összejöjjön, így keresi a lehetőségeket és próbál minden lehetőséget megragadni.
2020. júl. 16. 21:10
7/21 anonim válasza:
Ha élőben ilyenek, akkor tinderen miért lennének mások?
2020. júl. 16. 21:24
8/21 anonim válasza:
A nők meg számító aranyásó riban.ok. Bumm! Itt a másik határtalanul ostoba általánosítás.
2020. júl. 16. 21:27
9/21 anonim válasza:
Azon a Tinderen mindenki baszatlan és mindenki hamar baszni akar. Te is?
2020. júl. 16. 21:49
10/21 anonim válasza:
Persze! Hiszen az egy direkt alkalmi kapcsikat létrehozni akaró platform, magyarán gyors numera klub, de ez minden más ilyen komolytalan ismerkedős oldalra igaz.
2020. júl. 16. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!