Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ennyire mindegy a...

Tényleg ennyire mindegy a fiúknak Tinderen, hogy kit húznak jobbra?? Vélemény?

Figyelt kérdés

Regisztráltam Tinderre, direkt olyan képpel, amin egy nagy elmosódott fehérség látható. Szimplán csak nézelődni akartam anoním módon. De kb. 1 óra múlva 99+ lájkom lett. Kipróbáltam, hogy én is behúzok embereket jobbra és 2 perc alatt lett 60 matchem (persze bőven tudnám még folytatni)

Vélemény?

2020. júl. 16. 18:56
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Pasi vagyok és én is szinte mindenkit jobbra húzok. Nem igazán érdekel. Ha van match ha nincs úgyse lesz egészből semmi sem ha én nem írok rá. Szóval később még eldönthetem a dolgot. A nők meg úgysem írnak elsőnek mivel az az egójukat sértené. Így egy nagy semmi 0 a rizikó ha matchelek valakivel. A másik meg hogy sokszor fölösleges írni mivel úgyse fognak visszaválaszolni a nők. Szóval a legtöbb esetben alapból nem is fogok írni.

Max csak akkor írok rá abból a szerényes mathcekből a másikra ha látom hogy a nő talán nem csak dísznek van fent Tindren. De az eléggé ritka. Fölöslegesen nem fogom szórakoztatni a nőket a nagy semmiért. Ez már lejárt lemez és nagyon unalmas/fárasztó is.

2020. júl. 18. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!