Tényleg ennyire mindegy a fiúknak Tinderen, hogy kit húznak jobbra?? Vélemény?
Regisztráltam Tinderre, direkt olyan képpel, amin egy nagy elmosódott fehérség látható. Szimplán csak nézelődni akartam anoním módon. De kb. 1 óra múlva 99+ lájkom lett. Kipróbáltam, hogy én is behúzok embereket jobbra és 2 perc alatt lett 60 matchem (persze bőven tudnám még folytatni)
Vélemény?
Tudod a legtöbb fiú az alsó 90%-ba tartozik ezért válogatásra nincs is lehetősége, ahogyt esik úgy puffan módon tud csak próbálkozni...
Erre vannak jó alkalmazások amik automatán "húzogatnak":D
Sikertelenségükben egyre lejjebb adják a lécet :/
Én az összes ilyet alapból jelentem is, nemhogy balra húzom, a tájképes, macskás, egytálételes képpel operáló regekkel együtt.
És megy balra az összes csak nyaktól felfele látszó csaj is, meg a nemapukátkeresekcsakkomolyat tipusú gyereküknek apukát keresőket. Újabban már az "első randis kérdés"-t kirakókat is balrapöckölöm inkább.
Kérdező az az igazság, hog tinderen fiúk SOKKAL kevesebb match-et kapnak. Én egyszer szedtem le, szerintem teljesen korrekt profilt csináltam, két nap alatt lett egyetlen match-em, persze az se írt vissza. Mondjuk azt nem tudom, milyen olyan srácnak lenni, aki "bárkit megkaphat" de nekem baromira kiábrándító és fárasztó élmény volt ott "kaparni" meg erőlködni órákon keresztül.
De ja, ha nő nemű vagy és csak egy fehér falat teszel ki, akkor még lehetsz bármi, akár egy anonim nézelődő nő is, azzal meg semmit nem veszít az ember, ha random le okéz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!