Miért tilt le jogtalanul a tinder?
Figyelt kérdés
Már a második alkalom, hogy letiltja a fiókomat pedig én valós adatokat valós képeket és valós leírást adok magamról (igazából sejtem, hogy miért egyébként, mert van egy lány akivel előtte tinderen ismerkedtem meg és aztán nem igazán szépen váltunk el utána messengeren, és amikor másodjára tiltották le a fiókomat láttam fent még mindig ezt a lányt és a barátnőit is, csakis azt tudom elképzelni, hogy engem ők jelentenek nem tudom milyen okokra hivatkozva, mikor mindenem valós és nem adom ki magam másnak, mint aki vagyok, de ez mennyire jogos akár az ő részükről, akár a tinder részéről?:'D)2020. szept. 23. 09:26
1/2 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt. Mi se váltunk el túl szépen az úriemberrel (akivel randiztam), de nem gondoltam volna, hogy ez akkora lavinát szabadít majd a nyakamba, hogy utána tinderen is az összes haverjával jelentet meg saját maga is - így egy idő után blokkolt az admin. Vártam egy jó évet és utána újra tinderezhettem, szóval türelem rózsát terem. :D
2020. szept. 23. 10:45
2/2 anonim válasza:
Akkor megvan a megoldás: senkivel nem kell inkorrektnek lenni, és oda kell figyelni, hogy kivel ismerkedsz.
2020. szept. 23. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!