Érdemes regisztrálni tinderre?
Mennyire rendesek az emberek a platformon?
Esetleg van valami tapasztalata valakinek, egy jó dolog ami vele történt ezzel az alkalmazással kapcsolatban?
Ne kiméljetek a jó, illetve a rossz tapasztalatokkal sem!
18L
Szia!
Nekem lett onnan egy 2 éves komoly kapcsolatom, és egy fél éves laza kapcsolatom is. Volt több randim, kisebb nagyobb sikerrel. Annyiból rossz az egész, hogy kb. mindenkinek előnyös képei, sokszor kamu adatai vannak megadva, aztán élőben jön a pofáraesés...:) De ha ennyire ismerkedni szeretnél, írj, nem harapok :D 23/f
Ha komoly kapcsolatot keresek, akkor nem egyszerű, sok a hülye sajnos.
Volt onnan 1-2 egyéjszakás kapcsolatom, 1-2 randi, de nem folytatódtak. Volt egy srác, akivel első randin minden rendben volt, a másodikon majdnem megerőszakolt...
Viszont, utána ott ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, másfél éve együtt vagyunk, boldogabb nem is lehetnék.
Szóval változó. :)
Sok barátomnak lett onnan párja. Én értelmesnek tartom magam, de vagy nárcisztikusok vagy szimplán idióták találtak meg. Kinek mi jön be...
Sose lett onnan kapcsolatom, de randik igen
Vannak jóarcok, de én hanyagolom az appot..inkább negatívak értek mint pozitívak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!