Érdemes regisztrálni tinderre?
Mennyire rendesek az emberek a platformon?
Esetleg van valami tapasztalata valakinek, egy jó dolog ami vele történt ezzel az alkalmazással kapcsolatban?
Ne kiméljetek a jó, illetve a rossz tapasztalatokkal sem!
18L
Másfél éven keresztül volt Tinder a telefonomon. Hol intenzívebben használtam, hol kevésbé. Voltak jól induló beszélgetések, matcheltem szimpatikus, normális emberkékkel, sokakon tényleg látszott, hogy nem az egyéjszakásokra mennek, hanem valóban hosszabb távra akarnak ismerkedni. Viszont annyira, hogy ténylegesen találkozzunk is, senki nem fogott meg. Legalábbis egy ideig, mert aztán nyáron végre elmentem az első Tinder-randimra, ahol megismertem a barátomat, és most már majdnem két hónapja együtt vagyunk (ami nem sok, de számomra már bőven a pozitív tapasztalat kategóriába tartozik).
Úgyhogy lehet jó fej arcokat kifogni, és lehet szerelmet is találni, bármilyen hihetetlen, csak tényleg időn, szerencsén, és eltökéltségen múlik. Sok ismerősöm jár baromi gyakran Tinder datek-re, és nem feltétlenül azzal az elvárással, hogy egyből megtalálják a nagy Őt, egyszerűen csak tapasztalatot szereznek, megismerik magukat is, hogy mit is keresnek pontosan, meg persze addig sem "esnek ki a gyakorlatból" és szoknak el teljesen a randizás feelingjétől. Ha úgy érzed, ez számodra is izgalmas lenne, és belevágnál, akkor nincs mit veszítened. Lehet, hogy lenne egy-két gyengébb estéd, de azokból is sokat lehet tanulni, és később vicces sztorikként mesélhetsz majd róluk :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!