A 18.-dik szülinapomon regisztráltam tinderre de azt írta ki hogy korhatáros azóta eltelt legalább 5 hónap és még mindig ugyanazt írja ki.Mit tudok csinálni ez ügyben?
Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy 18 éves kórtól már lehet használni, és mégsem engedett be.2020. jún. 25. 20:18
1/4 anonim válasza:
Csak 18. nem kell ez a "dik", nem a győzike sóban vagyunk..
Csinálsz egy profilt, és kész. Nem a fészbúkkal kell beregisztrálni, ennyi a titka.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem facebookkal regisztráltam hanem e-mail címmel, meg próbáltam másikkal is de telefon számot muszáj meg adni és ott a bibi.Más telefon számot meg nem tudok megadni.
2020. jún. 25. 22:10
3/4 anonim válasza:
Ha nem fészbúkkal regisztráltál, akkor érdekes hogy az életkorod honnan tudta meg.
Egyébként ilyen alkalmazásokba soha nem szabad a valós adataiddal beregisztrálni. Életkornak beírod hogy 19 azt kész.
Másik email címmel próbáld meg. Elvileg a telefonszám csak a hitelesítő kód miatt kell, nem profilhoz kötött (vagy mégis, próbáld meg veszteni valód nincsen)
4/4 A kérdező kommentje:
köszii <3
2020. jún. 26. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!