Korhatáros a PC játékok vétele?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam.2012. szept. 22. 20:18
1/4 anonim válasza:
Általában a dobozra van ráírva a korhatár, ez függ a történettől, van e benne káromkodás, kábítószer, meztelenség... de ez nem azt jelenti, hogy nem veheted meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogyha bemegyek egy boltba és vennék egy játékot ami 18 as és én 16 vagyok akkor azt nem adják ki?
Mert az egyik osztálytársam ezt mondta hogy már ezt is bevezették, ami szerintem végül is jó mert akkor nem fogják a kicsik megvenni a nekik nem való játékot.
2012. szept. 22. 20:31
3/4 anonim válasza:
Elvileg nem kéne adniuk, gyakorlatilag teljesen mindegy, odaadják.
4/4 anonim válasza:
Megkéred szüleidet, hogy menjenek el veled, és vegyék meg, vagy valaki felnőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!