Frissen szabadult karanténból, eredetileg angliából érkezett sikeres 25 éves sráccal lenne kedve valakinek ismerkedni?:)
Figyelt kérdés
Már 5 éve elköltöztem magyarországról és a hónapban visszaköltöztem és szeretnék új emberekkel (lehetőleg nőkkel) megismerkedni. :)2020. szept. 19. 23:05
31/33 anonim válasza:
De milyen az a Frissen szabadult karantén? :)
2020. szept. 22. 17:01
32/33 A kérdező kommentje:
Szóval persze, senki nem lehet biztos benne hogy igazat mondok.. úgyhogy ezt rátok bízom hogy döntsétek el.
21-es, én örülök hogy újra itt vagyok am, mindenki mondogatja hogy hallattszik az angol akcentus és hogy megváltozott a viselkedésem azóta (a jó irányba), ha nem találod a helyed, ha gondolod összeülhetünk vmikor egy kávéra, hátha közös hangra találunk.
2020. szept. 22. 22:58
33/33 A kérdező kommentje:
31-es a frissen szabadult karantén olyan hogy most hagytam el a 2 hetes karantént ma már 4 napja:D
2020. szept. 22. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!