Introvertált fiú hol találhat barátnőt?
Eléggé az vagyok, nem járok társaságba, keveset beszélek.
Vagy az ilyen fiúk mellé nem való lány?
Ismerkedés elkezdésével van gondom, meg a megismeréssel. Ha már jól ismernénk egymást, és tudom hogy szeret akkor már jól mennének a dolgok, úgy gondolom. De ugye ismerkedés nélkül nem fogok eljutni addig.
Rosszlanyok.hu xD Na jó, ezt csak a vicc kedvéért írtam! :D
Komolyra fordítva, mint ahogy az már le is lett írva, erre vannak a társkereső oldalak. A tesóm is egy ilyenen ismerte meg a feleségét, pedig nem egy Adonisz és a Svábhegyen sincs apartmanja, mégis egy egész helyes csajt sikerült találnia, szóval némelyik egész jól működik. Bár ahhoz, hogy normálisan használni tudd őket (pl. megnézhesd csupán azt, hogy kik "lájkoltak" téged), általában fizeti kell. A Tinder ilyen ötezreket emel le egy hónapban a számláról.
Szerintem nem éri meg fizetni a Tinderért, nálam legalábbis hamar szembejönnek azok, akik lájkoltak, és az elmosódott kép alapján is könnyen be lehet azonosítani az illetőt.
A hagyományos társkeresőknél valóban kell fizetni azért, hogy például rá tudj írni valakire, de ezeken főleg az idősebb korosztály van jelen. Ha a kérdező tizen/huszonéves, nem javasolnám neki, hogy fizessen egy ilyen szolgáltatásért.
A Tinderrel az a baj, hogy sok lány csak egópumpaként használja, és gyakran eszükben sincs akár csak egyetlen randira összefutni azzal a sráccal, akit visszalájkolnak. A Tinder igazából a digitális flörtölésről szól.
A Randivonalon vagy a Parom.hu-n már komolyabb nők vannak, eleve komoly kapcsolat, akár házasság céljával. Valóban, épp emiatt ezek az oldalak a 30 pluszos korosztályt célozták meg, de én a múltkor böngészgetve azért elég sok huszonéves csaj profiljába is belefutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!