Hogyan találhatnám meg azt az embert, akivel tényleg összeillünk?
19 éves lány vagyok, mondhatom azt, hogy komoly, érett felfogással. Persze jófej is tudok lenni, néha magamon is elcsodálkozom, milyen szépen tudok fogalmazni, és milyen vicceseket írok vagy mondok. :D Igazából egy nagyon rossz tulajdonságom van: hajlamos vagyok hisztizni és negatívan látni a dolgokat, viszont úgy érzem, hogy emellett minden pozitívum eltörpül, mert rengetegen megutálnak miatta. Eddig egy párkapcsolatom volt amúgy, őt is LoL-ban ismertem meg. Szeret ugyan még mindig, de az eszére hallgat, és már mi nem leszünk együtt, még barátként sem - mert nem tudna úgy rám nézni. Sajnos nem vagyok egy társasági lény, pedig kedvelem az embereket, csak nehezen tudom kimutatni, nem tudom, mit mondjak nekik.
Tudni kell, hogy annak ellenére, hogy magamnak való típus vagyok, igen is törődöm a külsőmmel, szerintem szép vagyok. :) Persze nem fullos szépfiút várok, vagy kigyúrt állatot, de elvárom azért, hogy törődjön a külsejével, és ne azért vegyen csíkosat a kockás(négyzetrácsos XD) mellé, mert az 'anyja azt mondta.'
Most például ismerkedem egy sráccal, akivel full rendben lennénk érdeklődési kör alapján, de olyan szinten anyuci kicsi fia, és úgy beleéli magát a dolgokba az egész család már most, mikor még csak ismerkedünk, hogy az hihetetlen, és már most házicicaként akarnak ott tartani... Heti 3-4 napot ott tölteni egy olyan embernél, akit még csak egy hete ismerek, úgy, hogy még vásárolnának is rám, már nekem ciki, és hihetetlen, mennyire nem vágyom rá, főleg, ha már szexuális szolgáltatásokat is vár cserébe, amiket nem tudok hidegen megtenni, hanem csak akkor, amikor tényleg vágyom a másikra...
19/L
Na tessék megtaláltál engem ! :D
Persze csak ha közel lakunk egymáshoz
Valószínüleg a srácnak nem volt eddig normális kapcsolata és a család is örül, hogy végre valaki rátalált.
Az, hogy ellátnak minden jóval az buzgóság, az meg hogy cserébe el is várja a testi gyöngédséget, az meg bunkóság.
Aki megajándékoz azért, hogy a vágyait behajtsa rajtad és szerinted ez így nem jó (szerintem Sem normális), akkor é nem épp az, akit keresel. :)
Visszatérve a kérdésedre, hogy hogyan találhatod meg,
azt senki Sem tudja igazán megmondani.
Ismerkedni kell, és meg fogod találni azt, akivel jól érzed magad.
Sok sikert hozzá!
Örülök, hogy azt a személyt keresed, akivel valóban összeilletek. Nem lesz könnyű megtalálni, de sokkal nagyobb esélyed van, mint mondjuk 50 éve lett volna. Gondolj bele, akkoriban nem volt közlekedés, vagy net, ha falun laktál tál, abból 3 fiúból tudtál csak választan, aki éppen a te korosztályodba tartozott.
Manapság azért valamelyest könnyebb a dolog, de sokat kell próbálkozni, hogy tényleg azt az embert találd meg.
Nekem közel 50 kapcsolatomba, egy elrontott házasságba, és 40 évembe került. Kívánm, hogy neked könnyebben menjen.
Respect 5ös!Le a kalappal!
Na ez nekem nem fog menni!
A megromlott házasság már megvan,40 leszek nemsoká,de nemhogy 50et 5öt se bírnék idegekkel.Nem is akarok már.Később talán igen?
Megvilágosodok? vagy beparázok az öregedéstől?
Lehet.Most viszont inkább elbicajozgatok,kitalálom mit csináljak ebédre,meg ki kellene csapkodni az ecetfákat.
Borzasztóan nől mindenhol.
Bocs ha OFFoltam kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!