Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan találhatnám meg?

Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Az iskolában van egy gyerek, akit szeretnék megtalálni. Tudom, hogy néz ki, és azt, hogy melyik osztályba jár. Néztem Facebook-on -az osztálycsoportjukban- tudnátok javasolni más ötletet?

2015. jan. 31. 20:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Az osztálycsoportjukban nem találtam meg.
2015. jan. 31. 20:45
 2/10 anonim válasza:
Ha ismersz vkit az osztályából akkor nála kutakodj nézz meg minden hozzászólást terjedj tovább az ismerőseinél és előbb utóbb megtalálod egy képen vagy hozzászólásban.
2015. jan. 31. 20:53
 3/10 anonim válasza:
Hát szerintem a legjobb megoldás, hogy szünetbe elmész a termükbe (megkérdezed valakitől (ha olyan suliba jársz) hogy nem tudja-e hol vannak) És ha a teremben bent van huhú megtaláltad, ha nincs megkérdezed az osztálytársait, hogy hogy hívják vagy valami ilyesmi :D
2015. jan. 31. 20:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy az osztályából nem ismerek senkit. Néztem az osztálytársai közt is, de lehetséges az a 21. században, hogy nem az ismerősük Facebook-on? Áááá. De köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
2015. jan. 31. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért a 21. században is vannak emberek, akik nincsenek fenn a Facebook-on. :P
2015. jan. 31. 21:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de gimnazisták körében nem ez a jellemző..
2015. jan. 31. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltetlen nekem se volt eretsegiig facem de mivel odaraktak fel a teteleket csinalnom kelett egyet. Amugy esetleg ha a sulinak a honlapjan van osztalynevsor esetleg osztaly kep folrakva az sokat segithet
2015. jan. 31. 21:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. febr. 1. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan gimnazistát, akinek nincs Facebookja. :D
2015. febr. 1. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor tegyük fel, hogy neki van.😉
2015. febr. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!