Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem látom meg magamban...

Belsike kérdése:

Miért nem látom meg magamban a szépet? Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Mindenkiben megtalálom a szépséget,de magamban mégsem veszem észre. Pedig mindenki mondja hogy szep vagyok meg stb. De egyaltalan nem vagyok a külsőmmel megelégedve.
2015. jan. 26. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
26%

Lehet azért mert ronda vagy, úgy ahogy vagy.

Miért kell ilyen külsőségesnek lenni? Undorodom ettől az emberi tulajdonságtól. Nem mindegy, mivel áldott meg az úristen, úgy sem tudod megváltoztatni, inkább fogadd el magad úgy ahogy vagy.

2015. jan. 27. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

mert nem a produktum érdekel téged amiért tenni is lehet,pl edzés,étrend,funkcionális fejlődés.

hanem a megváltoztathatatlan,mert ezen nem lehet változtatni és tudod mire fogni a lustaságod,restséged.

tudod dédelgetni a mulyaságodat és elvárnád,hogy produktum nélkül is eredményt tudj felmutatni és nem érted,hogy miért nem tudsz.

tipikus x faktor válogatós mentalitás.

odamegy mert szokott énekelgetni a fürdőben,kiröhögi mindenki és komolyan nem érti,hogy az aki 10-15 éve énekel meg miért jut tovább,miért kap tapsot.

ilyesmi lehetsz te is,nem érted.

2015. jan. 27. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A másodiknak tökéletesen igaza van. Én is így voltam vele. Ültem és sajnáltam magam, de persze nem tettem semmit. Vegyél elegánsabb ruhát, menny el sportolni, használj natúr sminket (nem kék szemfestékre meg 20 réteg alapozóra gondolok), menny el fodrászhoz vágass divatosabb frizurát.
2015. jan. 27. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!