Nagy probléma az embereknek ha a másik fél láthatóan beteg?
Figyelt kérdés
Mondjuk tikkes (akaratlan mozgások/ rángások) vagy kényszeres vagy látszik hogy furcsa, esetleg valami szervi problémája van vagy látássérült. Ilyenekre gondolok első sorban, mert valljuk be a nőknek elsősorban a kis helyes Józsika kell nem a kis Pistike aki beteg és senki nem törődik vele. Férfi oldalról is várok válaszokat nőkkel kapcsolatban. Mert hát minden olyan k'rva szép és romantikus főleg kamaszkorban de a másik oldalt senki nem látja!2020. szept. 4. 07:08
21/27 A kérdező kommentje:
Kardió edzés legfőképpen, a súlyokkal csak óvatosan bánhatok.
2020. szept. 6. 00:10
22/27 anonim válasza:
Az is jó.
2020. szept. 6. 00:24
23/27 anonim válasza:
Te sem tudsz aludni?
2020. szept. 6. 00:25
24/27 anonim válasza:
Javasolnám a South Park 11. évad 8.- részét. Minden benne van.
Márcsak a tikkelés miatt.
2020. szept. 6. 16:27
25/27 A kérdező kommentje:
Láttam
2020. szept. 6. 17:50
26/27 anonim válasza:
Szerintem aki egy kicsit empatikusabb az nem csinál ebből ügyet. Remélem sok ilyen ember van :) Én sem vagyok makk egészséges (,sőt..), de ha belegondolok velem is bármikor történhet egy olyan dolog, ami a jelenlegi állapotomat megváltoztatja. És én sem szeretném, ha az miatt bántanának.. Sosem lehet tudni, hogy ki és miért olyan amilyen. Vannak felszínes emberek is, de őket érdemes kizárni az életedből.
2020. szept. 28. 20:31
27/27 anonim válasza:
26 Emberek min 80%-a ilyen, elég kevés marad de azért marad. Ál.t azok a legrendesebbek akik erősek lelkileg, semmi bajuk, és emiatt még az is belefér nekik hogy egy nem tökéletes emberrel mutatkozzanak.
2020. szept. 29. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!