Probléma e az, ha az állatokat többre tartom az embereknél?
Miben nyilvánul meg?
Én nem értettem soha az ilyet. Utálod az embereket? Az összeset? És szeretsz minden állatot?
Mert én nem tudok úgy összességében semmilyen "csoportot" jobban szeretni egy másiknál. Egy "csoport" tagjai nem egyformák.
Vannak normális és gázos emberek. Miért utálja minden ember, azért mert van olyan, aki rossz és árt másoknak, pl. az állatoknak. De ugyanígy, nem szeretek minden állatot. Nyilván nem bántom őket. De nem szeretek mindent, és nem is tartom az állatokat többre a normális embereknél.
Tényleg érdekel, hogy hogyan érted.
Az emberek brutálisak.
Dániában évente több 100 delfint megölnek csak poénból.Meg itt volt ez a teknőst agyonverő nő.
Szerintnem ezeket mind be kéne dobni a tigrisek közé,hogy tépjék szét őket.Még élvezném is látni
3: Pont erről írtam. Azért mert vannak rossz emberek, akkor minden ember rossz? Te is? Anyukád is?
4: Ez azért beteges, hogy az embereket nem sajnálod.
Az emberek gonoszak,miért sajnáljam őket?
A medvék meg nagyszerű állatok,sokkal többet érnek egy szadista embernél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!