Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Probléma e az, ha az állatokat...

Probléma e az, ha az állatokat többre tartom az embereknél?

Figyelt kérdés

2019. jún. 26. 12:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ezt, vagy egy hasonló listát itt láttam korábban. Egy hasonló kérdésre adott válaszoknál.

Ennyit arról, hogy az állatok nem tudnak gonoszak lenni

[link]

2019. jún. 26. 12:49
 12/33 A kérdező kommentje:

Nem mondtam,hogy örülök ha rátámadt valakire a medve,csak jobban felzaklat az,ha lelőnek egy medvét.Az állat csak táplálékszerzés niatt támad,az ember élvezetből.

Az állatkínzókat meg nem tekintem embernek.

2019. jún. 26. 12:58
 13/33 anonim ***** válasza:
54%

12: Nem, az állat sem csak táplálékszerzés miatt támad.

Én meg ember vagyok, és mégsem szoktam kedvtelésből rátámadni másokra, meg úgy egyébként sem .)

2019. jún. 26. 13:23
 14/33 A kérdező kommentje:

Dániában épp most mészárolják a delfineket szórakozásból,meg eg a “férfivá válás” ünnepsége.

Akkor is támad az állat ha veszélyben érzi magát.Az ember csak élvezetből is képes ölni úgy,hogy semmi haszna nincs belőle

2019. jún. 26. 13:26
 15/33 anonim ***** válasza:
52%

Az állat is tud kegyetlenkedni egyébként is, olvasd el a belinkelt "érdekességeket". De találsz neten még.

Egyébként nekem mi közöm a dán beavatási vadászathoz? Ne vegyél egy kalap alá velük.

2019. jún. 26. 13:32
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem probléma. Neked lesz az a későbbiekben. Nem akarok álszenteskedni, én állatokkal dolgozom (ami nem véletlen) és szívesebben vagyok közöttük, mint az emberek között. De!

Vannak barátaiam, van családom és alapvetően igyekszem mindenkivel normálisan viselkedni.

A minap egy néni elesett az úton (megszédült a melegben) egy forgalmas helyen és SENKI nem ment oda, elmentek mellette. Én mentem át az úton és kapartam fel annak ellenére, hogy antiszociális embernek tartom magam. Leültettem az árnyékba, vettem neki vizet és ott maradtam vele, amíg a fia érte nem tudott jönni, hogy hazavigye (kb fél óra).

Szóval egyrészt nem minden ember olyan, mint amilyennek te is gondolod, másrészt meg azt sem értem, hogy olyankor hol vannak azok az emberek, akik többre tartják a "fajtársaikat" az állatoknál, mégsem állnak meg segíteni ha ilyet látnak.

2019. jún. 26. 14:16
 17/33 anonim ***** válasza:
46%

Ugyan, nem probléma, miért is lenne az?

Házasodj össze egy kecskével, fogadjatok örökbe egy tucat bűzösborzot, és simogasson a komodói varánusz a farkával. Sok-sok ízeltlábú legyen az esküvőtökön, és baci a bőrödön, hogy tényleg közel érezd őket magadhoz. Ja, és ne főzz kaját soha, egyél nyerset, hogy nehogy véletlenül valamelyik galandféreg, májmétely stb petéit elpusztítsd (állításod szerint jobban szereted az állatokat az embereknél).

Hogy szeretnéd? A kecskével közös gyerekeitek alul legyenek állatok, és felül ember formájúak, vagy fordítva?

Költözz medvebarlangba, v rókalyukba, de mindenek előtt akadj le a netről, mert az emberi találmány. Táncold el, mint a méhek, amit a többiekkel közölni akarsz, vagy kommunikálj feromonokkal, mint egyes kedvenceid.

Sok boldogságot.

Jobban jártál, hogy az állatokat választottad. Nem kell temetésre sem költened, ha eljön az időd, majd felfalnak a barátaid. Ha szerencséd lesz, akkor már halott leszel. Bár a barátaid, a hiénák esznek élőt is...

2019. jún. 26. 15:24
 18/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ismered a "suba subához, guba gubához" szólást? Hogy értelmeznéd a kérdésed fényében? Válaszodat indokold.
2019. jún. 26. 16:07
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem gond, sokszor nem csodálom...
2019. jún. 26. 18:56
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a suba meg guba
2019. jún. 26. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!