Probléma e az, ha az állatokat többre tartom az embereknél?
21-es és mi van akkor ha te szorulsz segítségre, mert megtámad egy harci kutya?
Én rajongok az állatokért, de soha nem hagynék cserben egy embertársamat se, ha látom, hogy segítségre szorul. Csak azért, mert csalódtál az emberekben inkább segítség nélkül hagynál egy ártatlan jó embert is?
Nekem nincsen egy barátom sem,egész életemben ki voltam közösítve,középiskolában vertek,mindenki csak kihasznált.Ember soha nem segítene,ha bajba kerülnék,soha nem számíthatnék senkire sem.Embertől semmi jóra nem számíthatnék.Miért is segítene nekem bárki is?Inkább csak belém rúgnának,örülnének ha szenvedni látnak és csak röhögnének rajtam.
Ha széttépne egy harci kutya,én járnék a legjobban,legalább nem kéne folytatnom ezt a rohadt életemet amit úgy utálok a kezdetektől fogva.
Akkor te nem is az embereket utálod, hanem saját magad és a saját életed. Ezért felesleges az emberiséget hibáztatni. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok kifejezetten emberbarát.
De amikor belémhajtott a 60-as táblánál 100-al egy részeg barom és a kocsim megpördült, akkor nem a szomszéd Buksi hívta ki a mentőket és nem a környékbeli kutyák rohantak oda, hogy jól vagyok-e.
Ha választanom kellene, én is inkább állatbarátnak mondanám magam, mégsem hagynék senkit ott, ha bajban van, ahogy soha nem is hagytam.
Egyébként végszónak csak annyit, hogy ha ennyire rühell mindenki, akkor nem biztos, hogy nem benned van a hiba.
Én kedves voltam mindenkihez,de ők csak kihasználtak engem.
Bántottak,akár fizikálisan is,mert gyenge voltam és nem tudtam magam megvédeni.Csak azért bántottak,mert megtehették.Mert nekik ez szórakozás.
Az ember szadista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!