Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Probléma e az, ha az állatokat...

Probléma e az, ha az állatokat többre tartom az embereknél?

Figyelt kérdés

2019. jún. 26. 12:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, sokkal jobban szeretem az állatokat mint az embereket. Én nem is segítenék egy emberen az utcán ha történne vele valami, inkább úgy tennék mint ha nem vettem volna észre
2019. jún. 27. 01:16
 22/33 anonim ***** válasza:

21-es és mi van akkor ha te szorulsz segítségre, mert megtámad egy harci kutya?

Én rajongok az állatokért, de soha nem hagynék cserben egy embertársamat se, ha látom, hogy segítségre szorul. Csak azért, mert csalódtál az emberekben inkább segítség nélkül hagynál egy ártatlan jó embert is?

2019. jún. 27. 01:36
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem, - megdolgoztak érte!
2019. jún. 27. 12:07
 24/33 A kérdező kommentje:

Nekem nincsen egy barátom sem,egész életemben ki voltam közösítve,középiskolában vertek,mindenki csak kihasznált.Ember soha nem segítene,ha bajba kerülnék,soha nem számíthatnék senkire sem.Embertől semmi jóra nem számíthatnék.Miért is segítene nekem bárki is?Inkább csak belém rúgnának,örülnének ha szenvedni látnak és csak röhögnének rajtam.

Ha széttépne egy harci kutya,én járnék a legjobban,legalább nem kéne folytatnom ezt a rohadt életemet amit úgy utálok a kezdetektől fogva.

2019. jún. 27. 13:55
 25/33 anonim ***** válasza:

Akkor te nem is az embereket utálod, hanem saját magad és a saját életed. Ezért felesleges az emberiséget hibáztatni. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok kifejezetten emberbarát.

De amikor belémhajtott a 60-as táblánál 100-al egy részeg barom és a kocsim megpördült, akkor nem a szomszéd Buksi hívta ki a mentőket és nem a környékbeli kutyák rohantak oda, hogy jól vagyok-e.

Ha választanom kellene, én is inkább állatbarátnak mondanám magam, mégsem hagynék senkit ott, ha bajban van, ahogy soha nem is hagytam.

Egyébként végszónak csak annyit, hogy ha ennyire rühell mindenki, akkor nem biztos, hogy nem benned van a hiba.

2019. jún. 27. 16:52
 26/33 A kérdező kommentje:
Szerintem senki sem segítene ha belém hajtottak volna bele
2019. jún. 27. 17:32
 27/33 anonim ***** válasza:
Oké, akkor most nézz magadba mélyen, aztán próbálj meg rájönni, hogy miért váltod ezt ki az emberekből!
2019. jún. 27. 17:51
 28/33 anonim válasza:
#10 Te mar csak tudod...
2019. jún. 27. 22:36
 29/33 A kérdező kommentje:

Én kedves voltam mindenkihez,de ők csak kihasználtak engem.

Bántottak,akár fizikálisan is,mert gyenge voltam és nem tudtam magam megvédeni.Csak azért bántottak,mert megtehették.Mert nekik ez szórakozás.

Az ember szadista

2019. jún. 28. 02:31
 30/33 anonim ***** válasza:
22-es vagyok, én pontosan tudom, hogy milyen az, ha állandóan gúnyolnak és beléd rúgnak, általános iskolában csak az nem rúgott belém, aki nem akart, mégse hagytam, hogy megtörjenek, rengeteg jó embert ismertem meg az életem során és rengeteg rosszat is, akiket még a legrosszabb rémálmaidban is elkerülnél. Segítettem magatehetetlen, megfagyás előtt álló öntudatlan embereken, ha bajban lennék rajtad is gondolkodás nélkül segítenék mindenféle előítélet nélkül.
2019. jún. 28. 03:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!