Valamelyik nap láttam egy szöveget, amely így szólt: "Ne beszélj az embereknek a problémáidról. Az egyik felét nem érdekli, a másik fele örül annak, hogy vannak problémáid. " Szerintetek?
baromság :) valami megkeseredett írhatta ezt. én önkéntes ápoló vagyok egy korházban. nagyon szivesen meghallgatom a betegeket és nagyon nem örülök hoyg szegénykéim nincsenek jól. próbálok segíteni ahogy csak tudok.
plusz a barátaim családtagjaim dolgai kifejezetten érdekelnek. persze van egy barátnőm aki állandóan, minden hülyeség miatt panaszkodik, de rá szoktam szólni olynakor..
Szerinted aki pl. egy egészséges családban nőtt fel, annak a szülei melyik állásponton vannak? Egyiken sem. Ugyanez igaz az igazi barátokra is.
Szóval ez nem mindenkire vonatkozik. Szerintem hülyeség ez a szöveg.
Baromság!
Legfeljebb az első felében van részigazság, sokakat nem érdekelnek mások problémái, mert nekik is éppen elég van.
"...a másik fele örül annak, hogy vannak problémáid."
Nyilván nem az ellenségeiddel osztod meg a gondjaidat, hanem hozzád közelállókkal, azok meg nem szoktak örülni.
Ha te nem így tapasztaltad, akkor furcsa barátaid vannak.
"Ne beszélj az embereknek a problémáidról......."
Attól függ, kinek.
Abban van valami, hogy pl. munkatársat, szomszédot ne terheljünk a problémáinkkal.
A barátunk, családtagunk értelemszerűen más kategória.
Ráadásul 1 perc eltéréssel mindnyájan szinte ugyanazt írtuk, így nyilván igazunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!