Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagy probléma az embereknek...

Nagy probléma az embereknek ha a másik fél láthatóan beteg?

Figyelt kérdés
Mondjuk tikkes (akaratlan mozgások/ rángások) vagy kényszeres vagy látszik hogy furcsa, esetleg valami szervi problémája van vagy látássérült. Ilyenekre gondolok első sorban, mert valljuk be a nőknek elsősorban a kis helyes Józsika kell nem a kis Pistike aki beteg és senki nem törődik vele. Férfi oldalról is várok válaszokat nőkkel kapcsolatban. Mert hát minden olyan k'rva szép és romantikus főleg kamaszkorban de a másik oldalt senki nem látja!
2020. szept. 4. 07:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem merem megölni magam az a baj... Szerintem a halál olyan mint az alvás.
2020. szept. 4. 09:51
 12/27 A kérdező kommentje:
Ezért sincsenek már emberi érzéseim mint empátia meg sajnálat meg szerelem.. mert mi a f'sznak? Úgy sem viszonozza sose senki.
2020. szept. 4. 10:07
 13/27 anonim válasza:
Jah,így vagyok szinténn.
2020. szept. 4. 10:16
 14/27 anonim válasza:

Ne a filmekből indulj ki! Azok 90%-a egy valóságban teljesen irreális eseménysort mutat be, tökéletes életű tökéletes szereplőkkel, akik között a végén minden problémamentes és tökéletes lesz. A valóság nem ilyen. A valóságban nem szupermodell minden gimis csaj, nem néz ki 25-nek minden negyvenes nő, az élet soha nem problémamentes, és nem attól lesz valaki jó társ, hogy ő a legjobb fenekű táncoslány, vagy a legkigyúrtabb kosárlabdázó fiú.

A szerelem pedig az elfogadásról, és egymás megbecsüléséről is szól. Nyilván vannak olyan dolgok, amik valakiket zavarnak. (Valakiket meg nem.) Nem leszek álszent, lenne olyan betegség, ami tudna zavaró lenni a potenciális partnerben. Mondjuk egy eltorzult arcú, félszemű, Down-szindrómás lányt nehezen tudnék a társamnak elképzelni. De vak lánnyal már egyszer majdnem összejöttem, és nem zavart az állapota.

2020. szept. 4. 12:18
 15/27 anonim válasza:
Egyébként ahogy a reakcióidat látom, itt nem is ez a kérdés. Neked komoly mentális problémáid vannak, amivel illene egy szakembert felkeresned.
2020. szept. 4. 12:19
 16/27 A kérdező kommentje:
Még tizenéves koromban voltam mindenféle szakembernél ő írta rá a papíromra hogy szexuális frusztráció és folyton a szerelemről kérdezgetett meg azt mondta hogy nézzem meg az alkonyatot meg ezt meg azt a sorozatot/filmet.. Nem hiszem el hogy nem tűnt fel az hogy idegesít a téma! Minden alkalom után csak rosszabbul voltam és azért ott hagytam.
2020. szept. 4. 16:11
 17/27 anonim válasza:

Neked mi a konkrét problémád egyébként? Mert baj és baj között is van különbség, ahogy tikk és tikk között is a tourettesek között. Egyszer találkoztam kamaszként kiabálós tikkel egy buszon, az nagyon ijesztő volt számomra, de nem ültem el az úr mellől, ismertem a betegséget, az első ordítás után láttam a reakcióját amiből tudtam, hogy miről van szó.

Egyébként pont ne az alkonyatot nézd, hanem pl a randi kihívásokkal című műsort. Abban vegyesen vannak szellemileg sérült, illetve valamilyen betegségben szenvedő /és ezt szégyellő/ emberek akik társat keresnek. Jó műsor, főleg aki hasonló cipőben jár

2020. szept. 4. 16:45
 18/27 anonim válasza:

Férfi vagyok, és nem vagyok tökéletes: ismerem a dörgést rendesen, így sajna igen:

"Nagy probléma az embereknek ha a másik fél láthatóan beteg", és pont a végére.

2020. szept. 4. 22:35
 19/27 A kérdező kommentje:
17. Én tikkes vagyok és kényszeres, de vannak szívproblémáim de azok nem zavarnak. Járok edzeni is persze bizonyos keretek között.
2020. szept. 5. 20:24
 20/27 anonim válasza:
Mire edzel?
2020. szept. 6. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!