Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 23 évesen nem volt még barátnő...

23 évesen nem volt még barátnőm. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Mindig azt gondoltam majd össze akadok egy lánnyal. De eddig nem így lett. Ha így folytatom akkor szerintem sosem lesz senkim, de én ezt nem akarom. Nem vagyok társasági ember így nem sok lehetőségem van.

De nem értem azt hogy ennyi idősen hogy nem jött még össze semmi, mert azért vagyok/voltam emberek között.

Lehet nem létezik hozzám illő lány?

Vagy nem jövök be senkinek?

2020. aug. 20. 16:58
 1/4 anonim válasza:
Próbálkoztál egyáltalán?
2020. aug. 20. 17:11
 2/4 anonim válasza:
Neked kell udvarolni, járni a lányok után, nincsen olyan, hogy "beleakadsz" egy lányba. Az egész állatvilágban is a hímek dolgoznak a párzásért. Így van kitalálva. Máskülönben maradnak a prostik, vagy a többgyerekes elvált molettek.
2020. aug. 20. 17:12
 3/4 anonim válasza:
Én is pont igy vagyok
2020. aug. 20. 17:22
 4/4 anonim válasza:

"Beleakadni"

Itt a hiba, ha nem próbálkozol várhatod a sült galambot. Udvarolni, menni, próbálkozni és összejön valaki. De ne ilyeb nyuszi módon, határozottan. Férfi vagy, nem kislány.

2020. aug. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!