Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A barátnőmnek szülinapjára...

A barátnőmnek szülinapjára szeretnék készíteni egy olyan dobozt, hogy "13 dolog, amire 13 évesen szükséged lesz". Írnátok pár olyan dolgot, amit beletehetek? És hol tudok szerezni ilyen dobozt? (13 fakkosat)

Figyelt kérdés

2020. aug. 12. 18:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
17%
a kotont ne hagyd ki
2020. aug. 12. 18:51
 2/13 A kérdező kommentje:
nem ilyen dolgokra gondoltam...
2020. aug. 12. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nem bántásból, de a 13 semmivel sem másabb, mint a 12, nincs olyan dolog, amit 12 évesen nem csinálhat, de 13 évesen meg igen... Szerintem ezt az ötletet tartogasd inkább a 18. Születésnapjára, annak lenne is értelme :)
2020. aug. 12. 19:32
 4/13 A kérdező kommentje:
oké. Akkor valami más ötlet?
2020. aug. 12. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:

" Akkor valami más ötlet?"

Írj a barátnődről

2020. aug. 12. 20:09
 6/13 A kérdező kommentje:
szeret barkácsolni; olvasni (könyvet nem szeretnék neki adni, de azért ideírtam, hátha...); rajzolni; szereti a kreatív cuccokat és a dekorációkat; körömlakkot és egyéb piperecuccokat nem használ.
2020. aug. 12. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Láttam nemrég egy kartondobozt amire ráragasztottak 30 műanyag poharat és befőttesgumival odafogva krepp papírral

voltak befedve és megszámozva, amit a megajándékozott 30 napig bontogathatott. Szerintem ez kivitelezhető 13-al is, és lehet bele ilyen apró dolgokat tenni amiket írtál, hogy szeret. Hajgumi szett, körömlakkok, több fakkba is mehet más színekbe, szempilla spirál, kreatívnak mehetnek filcek vagy kis díszek stb.

2020. aug. 12. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsi nem jól olvastam a mit szeret mit nem részt, de maga a dolog még működhet :D
2020. aug. 12. 20:56
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem tetszik az ötlet, én egy naplót mindenképp adnék neki (picike füzet is lehet), radírok, plüssök, édességek, írószerek, hajdíszek, ha hord ilyesmit, szobanövény/kaktusz, felnőttszínező, kártya, gyertya, füstölő, lemosható tetkó, kendő, kulcstartó meg társai mindig jól tudnak jönni.

De az is tud ötletet adni, ha csak simán bemész egy barkácsboltba nézelődni, szerintem azért, mert valami nem feltétlen szükséges, még ne vesd el ezt az ötletet, mert amúgy jópofa.

Ha picike dolgokat adsz, akkor lufikba is rejtheted, nekem a nagynéném csinált egyszer ilyet

2020. aug. 12. 22:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2020. aug. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!