24 évesen lehet barátnőt találni, úgy ha még nem volt?
Társkeresőkön próbálkozom csak. Nincsenek a környezetemben fiatal lányok, olyanok akik tetszenének végképp nincs. Évek óta szomorú vagyok emiatt, nem telik el úgy egy nap hogy ne legyek szomorú, még azt csodálom hogy nem bolondultam bele...
Elkésve érzem magam, mások már évekkel korábban túl vannak az elsőn.
Úgy érzem ennyi idősen tapasztalat nélkül nem sok lánynál lehet esélyem.
Járok már egy ideje pszichológushoz, jó vele beszélgetni, de úgy érzem kevés ehhez, ő nem tud ebben segíteni csak én magamon tudnék, de nem megy:( De legalább a beszélgetést gyakorlom vele. Barátaim sincsenek sajnos.
Minden lehetséges menj el szórakozni ismerkedni koncertre járni ahol sok az ember és hasonló érdeklődéssel bír mint te
Ne ilyen társkeresőkkel próbálj ismerkedni ott alt kamu az egész meg egy kép alapján ismerkedni az nem az igazi
24 vagy nem egy vénember tálald fel magad !
A társkeresőt engedd el, enekm is évekbe telt mire elfogadtam, hogy onnan nem lesz semmi.
A szórakozóhelyes zsákutcában se tölts el éveket, az max egyéjszakás kaland, de ha jól sejtem az nem a te világod lesz.
Találj valami közösséget, ami érdekel, sportklub, vagy bármi szabadidős tevékenység, ahol lányok is vannak.
Esetleg valami olyan munkahely, ahol sok emberrel találkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!