Létezik még bújós, szeretetre vágyó fiú?
Köszönöm a normálisan válaszolóknak!
Aki pedig olyan türelmetlen, hogy meg sem várja a válaszomat, ha nem ugrok azonnal találkozni vele, ahelyett ide posztol, csak sajnálni tudom.
Szakadj már le rólam, te szerencsétlen.
Másik nickjeid alatt is megmondtam, hogy tőled semmit sem akarok! Biztosan nagyon jól nézel ki, az is aranyból van neked. De nem tudsz érdekelni. Keresgélj tovább és ne nekem irogass. (persze ha van aki még szóba áll veled). 😀
Nem, nem férfit. Fiatalabbat, igen. Ha jelentkezik és kölcsönösen jó mindkettőnknek, az a mi dolgunk.
Ha meg valaki privátban jelentkezik, bemutatkozunk egymásnak, tudjuk a másik milyen korú, hogy néz ki, majd utána sértődötten elküld oda, mert nem azonnal vaszolok, és úgy, ahogyan ő elképzeli, majd utána itt, nyilvánosan folytatja, az a gáz szerintem inkább.
Sajnos ezen a felületen is van, aki csak trollkodik, vagy éppen más módon éli ki frusztráltságait, de csak sajnálni tudom.
A tulajdonságaim közt van. Csak bajom van belōle, gyerekesnek tartják. (Bújós szeretetre vágyó fiú)
Biztos van arrafelé is a magamfajtából :)) sok sikert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!