Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik még bújós, szeretetre...

Létezik még bújós, szeretetre vágyó fiú?

Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen fiúval megismerkedni, de mintha nem létezne már. Legalábbis Szeged környékén nem találom Őt!

2020. aug. 4. 14:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normálisan válaszolóknak!

Aki pedig olyan türelmetlen, hogy meg sem várja a válaszomat, ha nem ugrok azonnal találkozni vele, ahelyett ide posztol, csak sajnálni tudom.

2020. aug. 5. 08:59
 12/24 anonim válasza:
Én is tudlak sajnálni hogy 49 évesen ennyire futja
2020. aug. 5. 09:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ne vergődj rajtam tovább, foglalkozz a magad csodás életével inkább! Az elején sem akartál semmit, csak szórakozni. Tényleg szánalmas vagy.
2020. aug. 5. 09:35
 14/24 anonim válasza:
Keress magadhoz egy 50 evest ozt cs
2020. aug. 5. 10:21
 15/24 A kérdező kommentje:

Szakadj már le rólam, te szerencsétlen.

Másik nickjeid alatt is megmondtam, hogy tőled semmit sem akarok! Biztosan nagyon jól nézel ki, az is aranyból van neked. De nem tudsz érdekelni. Keresgélj tovább és ne nekem irogass. (persze ha van aki még szóba áll veled). 😀

2020. aug. 5. 10:31
 16/24 anonim válasza:
Amúgy nem férfit keresel? Nem feltétlenül nyelvtani kötekedés, hiszen a fiút azt kifejezetten a fiatalabbakra szoktál alkalmazni.
2020. aug. 5. 10:51
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem férfit. Fiatalabbat, igen. Ha jelentkezik és kölcsönösen jó mindkettőnknek, az a mi dolgunk.

Ha meg valaki privátban jelentkezik, bemutatkozunk egymásnak, tudjuk a másik milyen korú, hogy néz ki, majd utána sértődötten elküld oda, mert nem azonnal vaszolok, és úgy, ahogyan ő elképzeli, majd utána itt, nyilvánosan folytatja, az a gáz szerintem inkább.

Sajnos ezen a felületen is van, aki csak trollkodik, vagy éppen más módon éli ki frusztráltságait, de csak sajnálni tudom.

2020. aug. 5. 11:00
 18/24 anonim válasza:

A tulajdonságaim közt van. Csak bajom van belōle, gyerekesnek tartják. (Bújós szeretetre vágyó fiú)

Biztos van arrafelé is a magamfajtából :)) sok sikert .

2020. aug. 5. 23:15
 19/24 anonim válasza:
"csalit dobtál be a nagyhalak közé"
2020. aug. 6. 15:04
 20/24 anonim válasza:
Kicsit talán késő válasz de szerintem sokan vagyunk akik szeretnének bújni és szeretet kapni, én pl szeretnék mellé romantikus is lenni bár ehhez picit visszahúzódóan lassú vagyok (és pesti vagyok nem szegedi) de én pont ilyen lányt nem tudok találni aki bújna sajna
2020. aug. 25. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!