Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok titeket miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok titeket miért zavar ha az aktív kedves, bújós, szeretgetős?

Figyelt kérdés
A tapasztalatom, hogy ha ilyen az ember akkor nem megy 1-2 talinál több. Töketlenít vagy mit vált ez ki? Amiért fura mert közbe meg arról beszél minden passzív srác, hogy milyen fontos ez de ha megkapja akkor mégse jó :D
2019. okt. 28. 19:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem mindenki egyforma. Akiket csak a szex érdekel, azok nem lesznek elragadtatva attól, ha a numera után a partner csókolgatja, meg cirógatja. Van, aki meg pont, hogy igényelné.

Bár ahol az első talin már szex van, az jó eséllyel az előbbi kategória.

2019. okt. 28. 19:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Értem de akkor miért nem mondja és miért pont az ellenkezőjét állítja mind?
2019. okt. 28. 19:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj... javaslom egy fontos dolognak az elfogadását: nem mindenki ugyanolyan. Te olyan hévvel általánosítasz, hogy lassan már kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod.

Nem, nem mondja MINDEN passzív, hogy ő puszikálni, meg ölelkezni akar. Mint ahogy nem is utálja ezt MINDEN passzív. Vannak, akik szeretik, vannak, akik nem. Sőt, olyanok is vannak, akiknek kis mértékben tetszik, egy adott szint felett pedig taszító.

2019. okt. 28. 19:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves vagy hogy válaszolsz :) Általánosságban érdekelt, hogy én is tanuljak belőle. Nem akarom azt hogy az legyen hogy csak én megyek szembe az árral :)
2019. okt. 28. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy a passzívok igényelnék ezt, de úgy látom, ma az a divat, hogy jóval idősebbel dugatják magukat, akiktől nem várnak kedveskedést,hanem csak rohamozást. Itt is dicsekszik nem egy ilyen " avató" szakember.

De az is lehet, hogy ciki, ha valakiről hallják, hogy hagyat magát "szeretgetni" és lúzernek tartják ezért.

Pedig mindenki vágyik kedveskedésre, kényeztetésre, de sokan maguknak sem vallják be.

Aktív vagyok,de sosem voltam olyan passzívval, aki csak csődört látott bennem. Igaz, nem is tudtam volna sem közönyös, sem lelketlen b....ógép lenni.

Ha ciki is, de én gyengéd és érzéki vagyok és ezt eddig mindenki értékelte. Aki nem akarta, azzal nem is kezdtem el semmit, javasoltam, menjen szépen olyanhoz, aki legyűri,mint a lovat. Egészségére.

2019. okt. 28. 20:13
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Nem zavar

17f

2019. okt. 28. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Passzív melegek 90%a nem érzéki közvetlen kapcsolatot keres, hanem csak heti 2-3x egy fél órás kemény dugást, amikor szétkúrják a seggét, meg megszopatják, kiéli a vágyait, majd megy is a dolgára. Nagyon sok a beteg sajnos...
2019. okt. 28. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Na igen! Nekem is pont az az érzésem, hogy a lányosabb passzív fiúk keresztül néznek a másikon, mint a levegőn, ha kicsit érzékenyebb fajta, és nem az az igazi kétbites férfi alfahím. (Itt persze kijavítanak majd, hogy hát ez nem így van...)
2019. okt. 28. 22:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, dehogy zavarna, ez lenne az alap! :D Csak akkor olyan fiút keress eleve, akit ez nem zavar és igényli is.
2019. okt. 28. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Igen, volt olyan passzív az életemben, aki csak nyelni akart, meg hogy aztán kis pihenés után megtöltsem. A köztes időben az összebújást teljesen ignorálta. Később is lettem ismét harcra kész. Na, ez volt az egy alkalmas numera.

És volt olyan is, aki hagyta, hogy hozzá bújjak, sőt, magához húzott. Simogattuk egymást. Kifejezetten jobb volt...

2019. okt. 28. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!