Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok titeket miért zavar ha az aktív kedves, bújós, szeretgetős?
Nyilván nem mindenki egyforma. Akiket csak a szex érdekel, azok nem lesznek elragadtatva attól, ha a numera után a partner csókolgatja, meg cirógatja. Van, aki meg pont, hogy igényelné.
Bár ahol az első talin már szex van, az jó eséllyel az előbbi kategória.
Figyelj... javaslom egy fontos dolognak az elfogadását: nem mindenki ugyanolyan. Te olyan hévvel általánosítasz, hogy lassan már kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod.
Nem, nem mondja MINDEN passzív, hogy ő puszikálni, meg ölelkezni akar. Mint ahogy nem is utálja ezt MINDEN passzív. Vannak, akik szeretik, vannak, akik nem. Sőt, olyanok is vannak, akiknek kis mértékben tetszik, egy adott szint felett pedig taszító.
Lehet, hogy a passzívok igényelnék ezt, de úgy látom, ma az a divat, hogy jóval idősebbel dugatják magukat, akiktől nem várnak kedveskedést,hanem csak rohamozást. Itt is dicsekszik nem egy ilyen " avató" szakember.
De az is lehet, hogy ciki, ha valakiről hallják, hogy hagyat magát "szeretgetni" és lúzernek tartják ezért.
Pedig mindenki vágyik kedveskedésre, kényeztetésre, de sokan maguknak sem vallják be.
Aktív vagyok,de sosem voltam olyan passzívval, aki csak csődört látott bennem. Igaz, nem is tudtam volna sem közönyös, sem lelketlen b....ógép lenni.
Ha ciki is, de én gyengéd és érzéki vagyok és ezt eddig mindenki értékelte. Aki nem akarta, azzal nem is kezdtem el semmit, javasoltam, menjen szépen olyanhoz, aki legyűri,mint a lovat. Egészségére.
Igen, volt olyan passzív az életemben, aki csak nyelni akart, meg hogy aztán kis pihenés után megtöltsem. A köztes időben az összebújást teljesen ignorálta. Később is lettem ismét harcra kész. Na, ez volt az egy alkalmas numera.
És volt olyan is, aki hagyta, hogy hozzá bújjak, sőt, magához húzott. Simogattuk egymást. Kifejezetten jobb volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!