Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok titeket miért zavar ha az aktív kedves, bújós, szeretgetős?
Figyelt kérdés
A tapasztalatom, hogy ha ilyen az ember akkor nem megy 1-2 talinál több. Töketlenít vagy mit vált ez ki? Amiért fura mert közbe meg arról beszél minden passzív srác, hogy milyen fontos ez de ha megkapja akkor mégse jó :D2019. okt. 28. 19:30
11/16 anonim válasza:
passzív vagyok de vágyom a gyengéd simogatásra összebújásra csak eddig ilyennel nem találkoztam
12/16 anonim válasza:
Elfelejtetek valamit. Az összebújás, a simogatás, a csók és az érintés már nem a "dugás" kategória. Nem feltétlenül arról van szó, hogy nem igényli, csak arról, hogy nem pont tőled igényli. Sajnos én úgy látom, hogy sokan mennek bele amolyan "egynek jó lesz" helyzetekbe amikor igazából csak dugni akar egyet amíg nem találja meg azt akitől az ölelésre is vágyik. A szűrő könnyű. Ne feküdj le vele az első pár alkalommal. Ha komolyan gondolja akkor lesz harmadik találkozás is. Ha meg mehet a szex az első alkalommal akkor tedd a helyére a dolgokat a fejedben mert az nem a bújásról fog szólni..
13/16 anonim válasza:
Szerintem azok a passzívok, akik igénylik ezt, párkapcsolatot keresnek és nem egyéjszakást.
14/16 A kérdező kommentje:
Én szexhaverágról beszélek!!!!!
2019. okt. 29. 10:05
15/16 anonim válasza:
Én uni aktív vagyok,és eddi majd minden partnerem,
szerette utána a szeretgetést.És elő játték ként is.
Puszi simi.Puszi a kukira.stb.Ha csak gyorsat akar
akkor van,hogy elzavarom.Szex,müvészet.Élvezni kell
minden percét.Nem szeretem a full passivokat.
16/16 anonim válasza:
En passziv vagyok és szeretek utána sokat puszilgatni, szeretgetni, összebújni, túrni a haját, fület harapdálni. Kedvencem amikor csókolózunk és közben úgy beszélgetünk. A világ legjobb dolga úgy rosszalkodni hogy mindketten élvezzűk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!