Gyermektelen férfiak merre ? 32 vagyok tehàt afelett vagy 35-45 éves korban Keresek
35 éves férfi max. 30-ig bezárólag keres nőt, főleg olyan előnnyel, hogy még gyermektelen.
40-45 éves férfiaknál lehet esélyed, de nekik már többnyire van gyerekük.
Akkor marad a szingliség lehet. Ennek is megvan az előnye.
A 32 azért alig több mint a 30 , és ez ránézésre nem is látható ha csak nem igazoltat első talin.
Gyermektelen vagyok én is,ezért keresek olyat akinek szintén nincsen.
35-45 között gyermektelen férfi sok van.
35-45 közötti gyermektelen VONZÓ férfi viszont nagyon ritka.
Az a férfi, aki rendben van külsőre, személyiségben, egzisztenciálisan, az a legtöbb esetben már neveli a gyerekét, felesége/élettársa van. Az elváltaknak meg általában eszük ágában sincs újra lekötni magukat, hanem inkább vadásszák a biológiai óra miatt kétségbeesett nőket.
Javaslom,keresgélj az első kategóriában.
35 vagyok, egyedülálló és gyerektelen. Számomra fontos, hogy mindketten teljes összhangban mondhassuk, hogy szeretnénk gyereket. Hogy lássuk merre halad a közös életünk.
Nem is értem azokat, akik összejönnek, csinálnak egy gyereket, majd a terhesség vagy a gyerek születése után különválnak.
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy 30 éves korig keresnek nőt a férfiak. Én például nem feltétlenül nézem a kort. Lehet egy 40es nő is, nagyon jól kinéző, egészséges, akivel lehet tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!