Lehet még barátnőm?
Még nem volt 23 éves létemre. Tudom hogy a kor alapján lehetne, de hogy ha eddig nem tudtam "összeszedni" egy lányt sem akkor valószínüleg ezután sem fogok.
Jól gondolom?:(
Jó lenne ha végre egy lánnyal lehetnének közös programjaim. Ma is mennék valahova, de egyedül nem jó....
8/20 Hemi the killer
Na, megérkezett a picsogó...
Elcsodálkozom néha, milyen kép él egyesek fejében a másik nem tagjairól. Egyrészt, miért általánosítasz, másrészt, szerinted egy lány/nő elsősorban azt nézi a kiszemeltjén, hogy szűz-e vagy sem? Nem felszínes gondolkodás ez egy kicsit? Te egy nőn azt nézed, szűzp.na-e vagy sem? Szerinted kizárólag ez határoz meg egy kapcsolatot?
Nekem is viszonylag későn (mihez képest?) lett barátnőm, akivel nagyon jól megértettük egymást, és örültem, hogy vele történt meg először. Igaz, én nem is azon agonizáltam éjjel-nappal, hogy "jajj, mikor lelek már p.nát, hűdeolyanciki jajj!" :)
Ha valami taszítja a nőket az az önbecsülés és a kiállás hiánya, hidd el nekem, nem az, hogy hány nőbe mártottad már bele előtte.
"ha minden erejét abba feccöli, hogy nőt szerezzen, akkor talán."
Pont hogy nem, mert ennek rágörcsölés, elvárások és folytonos csalódás lesz az eredménye. Először MAGADAT kell helyretenni, nem kintre, másokra koncentrálni, és abba ölni minden energiád.
25/F
(Ide nem fogok már visszanézni, mert unalmas alapvető dolgokat századszorra is elmagyarázni életunt embereknek. Ha nagyon szeretnél, privátot írj, ha érdemes, akkor válaszolok rá.)
21+
Egyébként a 11-nek teljesen igaza van. Ilyen, amikor nincs valakinek megborulva az agya. Ha neked "Hemi" és a kérdezőnek nincs is rendben minden a fejetekben, nem szégyen, de legalább forduljatok vele szakemberhez, ne itt keseregjetek. Egyikőtök sem fog profitálni belőle.
Hámori Bence Hemi a nevem facebookon.
Én nem félek elmondani a nevem veled ellentétben.
Te oltogattálmás embereket ismeretlenül.
Nyilván magunkra vettük, mivel nekünk szólt.
Nem hagyom figyelmen kívül, mivel az ilyen kis seggdugasz csicskák miatt nagy az arca a nőknek, és hiszik magukat hercegnőnek.
Menj az aktuális nődhöz és nyald szép fényesre a kis picsáját!
Máris profitáltam belőle.
Azért nem érzed néha azt, hogy ha ennyi férfiank azonos a véleméyne, akkor talán van benne valami?
Nem, nyilván a mi k*rva anyánkat.
Én kérek elnézést, hogy őszinte vagyok, és elmondom, hogy mit tapasztaltam.
Legközelebb megpróbálok alkalmazkodni a te valóságodhoz, és nem figyelembe venni azt, amiket átéltem, oké?
Az tetszene? :D
Öcsém ezek a válaszok.:D
Mi van elszabadult a dedó?
Én kinevettem a 21# kommentelőt.
Kérkedik azzal hogy neki van barátnője, mintha az valami érdem lenne a mai világban.
Csinálja utánam, én házas vagyok 12 éve, és jól megvagyunk a feleségemmel.De én sem verem magam erre, minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!