Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet még barátnőm?

Lehet még barátnőm?

Figyelt kérdés

Még nem volt 23 éves létemre. Tudom hogy a kor alapján lehetne, de hogy ha eddig nem tudtam "összeszedni" egy lányt sem akkor valószínüleg ezután sem fogok.

Jól gondolom?:(

Jó lenne ha végre egy lánnyal lehetnének közös programjaim. Ma is mennék valahova, de egyedül nem jó....

2020. júl. 26. 10:12
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Lehet,még fiatal vagy.
2020. júl. 26. 10:25
 2/27 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, még nekem sem volt kapcsolatom. Egyszerűen inkább az a begubózós típus vagyok. Aztán rájöttem, hogy engem igazából nem is az nyomaszt, hogy nincs barátom, hanem, hogy a csalàd meg a társadalom elvárja, hogy ilyen korban már legyen tapasztalatom... Holott mindenkinek meg van a sajàt tempója, mindenki más korban èrik meg erre. Ne siettesd szerintem és ne görcsölj ezen. Persze, hogy lehet mèg. Lesz is! Csak legyél türelmesebb, nyitott.
2020. júl. 26. 10:35
 3/27 anonim válasza:
Sokat segítene, ha nem sajnáltatnád magad hanem élnéd az életet, azért van.
2020. júl. 26. 11:04
 4/27 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Társkeresőt próbáltad már?
2020. júl. 26. 11:16
 5/27 anonim válasza:
Menj el edzőterembe, sportolni, bulizni szedj össze haverokat és menni fog
2020. júl. 26. 11:30
 6/27 anonim válasza:

Fogadd el, hogy nem te irányitod mi történik veled. Fogadd el, hogy csak azért, mert a társadalom és a rendszer elvár valamit azt neked nem kell teljesítened, és nem leszel se több se kevesebb soha csak azért, mert nincs barátnőd. Számít valamit? Megspórolsz magadnak csomó veszekedést, szenvedést, szakítást, esetleg megcsalást.

Nem fogok hazudni! Az is lehet, hogy soha nem lesz barátnőd. Ne hallgass a sok hülyére aki azt mondja: "biztos lesz majd valaki", mert ez nem igaz. Remélem segíthettem. Lehet durva voltam, de csak az igazságot írtam le.

2020. júl. 26. 12:05
 7/27 anonim válasza:

"hogy ha eddig nem tudtam "összeszedni" egy lányt sem akkor valószínüleg ezután sem fogok."

Ebben hol van az ok-okozat teszerinted? Menj el pszichológushoz, mert bajok vannak a gondolkodásoddal. Az egyik első dolog, amit mondani fog ő is, hogy logikai összefüggés nincs a gondolataidban; vagyis érzelmi alapúak.

2020. júl. 26. 13:10
 8/27 Hemi the killer válasza:

7-es.

Hogyne lenne.

Senki sem akar egy 23 éves szűzzel összejönni.

A nőknek az van a fejében, hogy aki 23 évesen még szűz, annak biztos jó oka van, rendszerint az, hogy nem kellett senkinek, annak pedig az az oka, hogy valamiben hiányt szenved.

Szociális készségek terén, vagy anyagi, esetleg kinézet dolgában nem elég jó.

Ez többnyire így is van.

A nők pedig inkább nem szexelnek senkivel, semmint olyannal legyenek, aki nem tökéletes.

Nem vágynak annyira rá, így megtehetik, hogy várnak tétlenül a sültgalambra.

Tudom, mert én is jóformán szűz vagyok 23 évesen.

6-osnak igaza van.

2020. júl. 26. 14:33
 9/27 Hemi the killer válasza:

2-es.

Neked azért nincs pasid, mert nem szeretnél.

neki azért nincs csaja, mert nem akar senki vele lenni.

A kettő teljesen más, ne hasonlítsd össze.

2020. júl. 26. 14:34
 10/27 Hemi the killer válasza:

Aki azt állítja, hogy lehet, az valószínűleg nem volt még ilyen helyzetben.

Vagy azért, mert vonzó férfi, vagy azért, mert nő.

Persze, bármi lehetséges.

Az is lehetséges, hogy 23 évesen F1 bajnok legyen úgy, hogy most ül először gokartba?

Nem.

Vagyis nem teljesen lehetetlen.

ha minden erejét abba feccöli, hogy nőt szerezzen, akkor talán.

Csak ez egy ördögi kör, hiszen ha minden energiáját abba öli bele, hogy a nőkbek bejöjjön, akkor tulajdonképpen egy csicska, aki kuncsorog a punciért.

Az pedig nem vonzó.

Szóval ebből nem nagyon lehet kitörni.

Én inkább azt tanácsolnám, hogy felejtsd el, és találj valami sportot vagy egéb hobbit (ha még nincs ilyen) amiben bitang jó vay.

Aztán ha sikeres leszel vagy lesz csajod, vagy nem.

De minél jobban akarod, és minél többet teszel érte, annál kisebb az esélyed rá.

Engedd el, és próbálj másból boldogságot meríteni.

2020. júl. 26. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!