Lehet még barátnőm?
Még nem volt 23 éves létemre. Tudom hogy a kor alapján lehetne, de hogy ha eddig nem tudtam "összeszedni" egy lányt sem akkor valószínüleg ezután sem fogok.
Jól gondolom?:(
Jó lenne ha végre egy lánnyal lehetnének közös programjaim. Ma is mennék valahova, de egyedül nem jó....
Azért az ilyen kérdések alatt szépen ki lehet szűrni kik azok akik használják az oldalt.
És ez elég elszomorító, mármint ahogy itt egyesek megmagyarázzák miért nincs senkijük.
Én nem vagyok egy macsó férfi, nem vagyok kigyúrva, nem járkálok 20 milliós verdával, viszont 15 éves korom óta mindig van/volt barátnőm (most vagyok 29). Átlagos csajok, normális értékrenddel, egészséges testtel, intelligenciával. Van kisugárzásom, nem a 4 fal között sajnáltatom magam, ja és nem vagyok élettelen aki a saját önsajnálatába burkolózva várja a sült galambot.
Rengeteg süket szövegelés megy itt, sokan valami önjelölt pszichológusnak hiszik magukat.
Ezeknek az embereknek is javaslom az önsajnáltatás befejezését. Picsogás meg pszichológiai elemzések helyett menjetek ki a világba "élni".
Lehet, csak járj nyitott szemmel és légy érdeklődő.
Viszont, hogy mondjam. Az is igaz, hogy lehet sokat nem veszítesz, ha nincs.
Manapság amilyen kapcsolatok vannak, legalábbis a többség. Háát.. inkább úgy fejezném ki magam, hogy érdekesek. Legtöbbjük egyébként felszínes..
Azt tudom javasolni, hogy próbálkozz mindenképp és ne add fel! Ja és még valami! Hidd el még mindig inkább légy egyedül, mint olyannal, aki csak kihasznál.
Van sok ilyen sajnos, de vedd lazára a figurát, légy közvetlen, nyitott, mindeközben azért légy résen, mert elég, ha egyszer tőrbe csalnak.
Szóval én drukkolok neked és élőben, neten egyaránt próbálkozz, viszont ha nem jön össze semmi, akkor se légy letörve, mert elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad. De szorítok neked és sok sikert!
Ha lesz kapcsolatod, akkor azért készülj arra, hogy az se egy olyan dolog, amit az ember, csak úgy elképzel.
Sajnos sokan érdekből vannak a másikkal, illetve nem egy esetben lehetett hallani, hogy sokan a másik háta mögött félrek*rnak, teszik a szépet és jót, (legtöbb esetben ez jellemző) vannak dolgok amik ugyan talán sosem kerülnek napvilágra, de személy szerint, inkább maradok egyedül, mintsem olyannal, olyanokkal, akik kívülről azt mutatják, hogy milyen jó minden, de a valóság meg teljesen mást mutat. De azért ők beszélnek az erkölcsről..
Az ilyen 'kapcsolatoktól' inkább megkímélem magam, ha lehet és elég a házasságoknál megnézni, hogy milyen nagy a válás aránya, főleg ott ahol már kisgyerekek is vannak.
Ők isszák meg a levét, ellenben az kevésbé szív, aki okozza az egész káoszt. Nem elvenni akarom a kedved ettől, csak arra akarok kilyukadni, hogy vedd fontolóra alaposan, állíts fel egy sorrendet, de mérlegeld, gondold át jól ezt az egészet.
Én biztos nem lennék olyannal, akivel nem akarok, csak azért, hogy 'kapcsolatba' legyek és a 'nagy társadalom' elvárná, mert a 'sok okos' szerint ciki ennyi idős korban egyedül lenni. Neked lennék fütyülnék arra, hogy ki mit gondol. Senkknek semmi köze hozzá.
Ne bánkódj ez miatt! Még van időd, de ha nem bírod én azt mondom menj el egy fizetős csajhoz, valami normálisabbhoz.Utána bátrabb leszel, és rájössz hogy ez nem is olyan nagy dolog, semmiség az egész.
Inkább egyedül legyél, mint egy problémás kapcsolatban. Én taxis vagyok, ne tudd meg milyen panaszkodások mennek egész nap az utasok részéről, hogy elegük van a pasijukból, csajukból stb.De volt már olyan hogy megfigyelte a feleségét a taxiból, egész nap követtük a párját.
Szóval ráérsz, hidd el, nem leszel 40+ évesen egy kiégett pasi legfeljebb.
33F
Igen tehetséges sportoló vagyok, aránylag jó fizikummal, és intelligenciával.
Lovagolok, íjászkodok, taekwondo-zok és street workoutozok.
Régebben pedig gokartoztam és kondiztam.
Mégis eddig mindig megaláztak és kinevettek a nők, holott amit akarok, azt elérem, amiért érdemes küzdeni, azért küzdök.
csak éppen nem vagyok magas és nincs saját lakásom, illetve nemérzem jól magam társaságban.
Az mindegy, hogy szerinted hogyan nézel ki, vagy milyen vagy.
Az számít, hogy a többi emebr hogyan ítél meg, illetve a nők mlyennek látnak.
Ha egyszr lúzer voltál, akkor az is maradsz, mindegy, hogy mennyit teszel ellene.
Mint írtam: sportolóként tudom, hogy a nulából is lehet valaki élsportoló (kis túlzással).
És azt is tudom, hogy mi az, amit nem érdemes erőltetni.
Amúgy meg simán legyőznélek bármiben, szóval ne arcoskodjál és ítélj el ismeretlenül másokat, köszi!
11#
Ismerem ezt a típust! Haverom ugyanilyen, hőbörög hogy neki mindig van nője..aha..volt eddig 3 100 kiló feletti töltöttgalamb, most meg együtt él egy nagyon buta roma csajjal(tisztelet a romáknak amúgy)
Szóval hagyjuk ezt már! Van aki a mennyiségre megy, és vagyunk mi akinél meg a minőség számít!
11# amugy meg faterom szokta mondani hogy egy igazi férfi kibírja társ nélkül évekig is,mert van önkontrollja, magabiztossága.
A kapcsolatfüggőknek meg mindegy csak legyen valaki.
Egy anonim oldalon milyen nagy szavak hangzanak el.. :D
"Amúgy meg simán legyőznélek bármiben, szóval ne arcoskodjál és ítélj el ismeretlenül másokat, köszi!"
"Szóval hagyjuk ezt már! Van aki a mennyiségre megy, és vagyunk mi akinél meg a minőség számít!"
Nem mondok inkább semmit, mert itt mindenki azt hazudik amit akar. (van aki még a saját hazugságait is elhiszi, annyira beleéli magát)
Viszont egy biztos, ha ennyire nagy csávók vagytok akkor figyelmen kívül hagytátok volna a #11 válaszom.
Ehelyett megint csak az önámítás és picsogás, na meg bizonygatás megy.
Ezzel is igazoljátok hogy nekem van igazam. Mert ha nem lenne, akkor nem vettétek volna egyből magatokra minden szavát a válaszomnak.
Szép vasárnap estét egyedül, az aktuális kezetek társaságában :)
19#
Neked is szép estét, az aktuális bányarémed mellett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!