Terhes lehet-e a barátnőm?
Sziasztok!
Az első szexem volt, és óvszer nélkül próbálkoztunk, és belé élveztem, mindjárt elsültem. Nem ment sok cucc beléje, de belé ment. Óvszerrel nem sikerült, ezért megpróbáltuk óvszer nélkül. Szed fogamzásgátlót az végett, mert későn jön meg neki a mensije, és szed maitalon fogamzásgátló tablettát. Szedi mindennap. Ma kellett volna megjönnie a menstruációnak, de nem jött meg, állítólag holnap megjön, meglássuk. Ha holnap se nem jön meg, akkor esélyes, hogy terhes marad?
Te jó ég, hát ez nagyon gáz, hogy ennyire nem vagytok tisztában alapdolgokkal, pl. hogy mire való a fogamzásgátló.
A lánynak is első szex volt? Mert olyankor teljesen normális, hogy késve jön meg, és sokkal jobban fájhat is. Emlékszem, én különórán voltam, amikor mejött az első szex után, haza kellett kéredzkednem. Összegörnyedve másztam haza, többször is le kellett ülnöm, annyira fájt. És jó pár napot késett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!