Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 éves vagyok és terhes...

Agirl  kérdése:

20 éves vagyok és terhes lettem, hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva töltöm a 21et és terhes lettem. A gond az, hogy másodéves egyetemista vagyok. Nem szeretném ott hagyni az egyetemet. Én nagyon örülök a babának és a párom is. Viszont félek a szüleim reakciojától.

2020. jan. 18. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

A mindenségit, hogy te sem találtad meg a polcon a fogamzásgátlót.

Egyébként ez mitől politika?

2020. jan. 18. 14:45
 2/14 anonim válasza:
95%

"Terhes vagyok"

Azt hogy hogyan fogadják nem az fogja eldönteni milyen szépen adod elő

2020. jan. 18. 14:45
 3/14 anonim válasza:
51%
Nehogy elmond nekik! Szerencsés esetben sosem jönnek rá, így szokott ez lenni, nem tudtad?
2020. jan. 18. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként hadd kérdezzem meg: tényleg olyan rettenetesen nehéz az önmegtartóztatás?
2020. jan. 18. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"hogy mondjam el a szüleimnek?"

Anya, apa, terhes vagyok. Szerintem egyszerű.

2020. jan. 18. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól fog fogni a reakciójuk, hogyan adod elő.

És nem kell otthagyni az egyetemet, sokan megcsinálták már baba mellett, sőt több gyerek mellett is, sőt vannak, akik direkt akkora időzítik, mert munka és gyerek mellett sokkal nehezebb, mint gyesen.

2020. jan. 18. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ket felnott ember felelosege.nem nekik lessz nektek lessz. egyszeruen mindketten elejuk alltok es ez van.
2020. jan. 18. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanulás mellett lettem 2x is kismama, sőt dolgoztam és tettem le a jogsit. Ha ti tudjátok mit akartok, meg van a pároddal az összhang akkor meg tudjátok szervezni is aprósaggal az életetetek.

Mondjuk a szüleid te ismered. De, ha nem az ő nyakukra szülsz szerintem nem fognak kioktatni. Elvégre felnőtt nő vagy.

Egyébként előbb- utóbb megenyhülnek és segítenek, kérés nélkül is általában. Ám ahogy írtam: csak te tudod hogyan regálhatnak egy ilyen szituban.

2020. jan. 18. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Felnott vagy kit erdekel a velemenyuk?
2020. jan. 18. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A csöpp kis száddal!!
2020. jan. 18. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!