Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy terhes vagyok? 16L
Nem tudom. 2 hónapja nem jött meg. Ma csináltam 2 tesztet mindkettő pozitív.
Ha a szüleim el akarják vetetni de én nem akkor megtarthatom vagy nem?
Nem kötelezhetnek abortuszra, de te meg őket nem arra, hogy segítsenek felnevelni (anyagilag, érzelmileg)...
Szóval sakk matt.
Ülj le és mond el nekik. Anya,apa terhes vagyok. Nem lehet ezen mit szépíteni. Aztán menj dokihoz hogy megállapitsa a terhességet. Ha 2 honapja nem jött meg kb 9hetes lehetsz kb. Aztán még a 12dik hétig eltudjátok döteni hogy akarod e a babát.
Ha a szüleid azt akarják hogy elvetesd de te mégis megtartod miből fogod felnevelni a kicsit? Az apuka mit mond? Ő nagykorú már? Mert ha nem akkor ugye kell egy gyám is a kicsinek.
Mindenképpen ülj le velük erről beszélni,hiszen ha nem szeretnéd megtartani,akkor az ő beleegyezésük kell hogy abortuszra mehess,mivel még kiskorú vagy.Biztos nem lesz egy könnyű beszelgetés,de túl kell rajta lenni,hiszen csak 12hetes körig lehet elvetetni.
Továbbá ha te szeretnéd a kicsit és a szüleid nem,akkor mérlegelned kell hogy egyedül fel tudnád e tisztességesen nevelni a babát(vagyis az ő segítségük nélkül).
Az apuka tudja hogy terhes vagy?Ő mennyi idős?
12 hetes korig*javított a telefon.
És látom közben írtad hogy 19éves az apuka.
6#voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!