Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy terhes vagyok? 16L
Szia! Én is 16 éves vagyok és 2 hete teszteltem pozitívat.
Normálisan, higgadtan de egyenesen mond el a szüleidnek, hogy mi a helyzet. Erősen valószínű, hogy ki fognak akadni, de te maradj higgadt, ne hisztizz és ne fenyegetőzz mindenfélével, az csak olaj a tűzre.
Ha a szüleid el akarják vetetni, de te meg akarod tartani, nem kényszeríthetenek rá, de azért gondolod át a helyzetedet, hogy mennyire tudnál minőségi életet biztosítani a babának.
Ha 2 hónapja már nem jött meg, akkor ne húzd sokáig ezt a beszélgetést, ideje tisztázni, orvoshoz menni és a többi dolog... Ha mégsem tartod meg a babát, akkor azért, ha pedig igen, akkor fel kell készülnötök arra, hogy az életetek gyökresen meg fog változni.
Légy bátor! :)
persze, vigye oda a 16 éves lány a majd 20 éves pasiját aki volt olyan ügyes, hogy felcsinálja. Kinézne neki 2 pofon tőlem is az biztos, de lehet a férjem nem lenne ilyen elnéző. Szóval szerintem baromira ne vidd oda a pasit. Ő tudja már egyáltalán? Mert erről nem írsz.
Azt tudd, hogy kiskorú terhesként kötelező védelembe vétel következik... (vagyis együtt kell működnöd a gyerekjólétissel, a védőnővel, suli az kapa, végzettséged nem lesz, nem tudom mit dolgozhat a 19 éves, de annyit tuti nem keres, hogy hármótokat eltartson/fent tartson...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!