Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 éves vagyok és terhes...

Agirl  kérdése:

20 éves vagyok és terhes lettem, hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva töltöm a 21et és terhes lettem. A gond az, hogy másodéves egyetemista vagyok. Nem szeretném ott hagyni az egyetemet. Én nagyon örülök a babának és a párom is. Viszont félek a szüleim reakciojától.

2020. jan. 18. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem ismerjuk a szuleidet.

Amugy "Gartulalok nagyszulok lesztek!"

2020. jan. 18. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz a szüleid reakciójától, akkor még te magad is gyerek vagy. Nem kellett volna még egyet bevállalnod.
2020. jan. 18. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Négyes, hogy jön ide az önmegtartóztatás? Szexelni lehet, csak védekezni kell rendesen, amíg az ember nem akar gyereket.

Kérdező: szerintem semmi extra, leültök, és elmondjátok. Ha úgy érzitek a pároddal, hogy fel akarjátok/tudjátok nevelni, akkor tartsátok meg. Nem tudom, hogy hova jársz, de éppen át is mehetsz levelezőre, ha van olyan opció, vagy kérhetsz egy év passzívot, aztán folytatod, szülés után. De ha nagyon összehúzod a gatyát, akkor elég fél év passzív is, utána meg egyéni tanrendet is kérhetsz. Sok sikert!

2020. jan. 18. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hanyadik hetben vagy? Ha felsz a szuleid reakciojatol, akkor en a helyedben megvarnam a kritikus 12. hetet, mielott szolok nekik. Addig a paroddal megtervezhettek mindent, es majd akkor mondd el nekik, amikor higgadtan, felnottkent valaszolni tudsz a varhato kerdeseikre (pl. ezt hogy gondoltatak? biztosan meg akarjatok-e tartani? mibol fogjatok felnevelni? hol fogtok lakni? stb.)

Maskulonben varhato, hogy megprobaljak elrontani az oromotoket, es lebeszelni az egeszrol.

2020. jan. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!