Lehetek terhes, ha csak egy napig volt menstruációm?
Figyelt kérdés
Egy napig volt menstruációm, ami abban az egy napban normális volt. Azóta eltelt egy hét és többször fájdogál, szúrkál a hasam és a szeméremdomb. Nem iszok sokat, de sokszor járok pisilni. Sosem szoktam reggelizni, de mostanában ahogy fel ébredek, egyből enni akarok. Egész nap folyton rágcsálnék.2020. jan. 17. 17:09
1/8 anonim válasza:
Esetleg egy terhességi tesztet nem csináltál?
3/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy tesztet, de nem tudom, hogy meg csináljam e most este vagy csak reggel. Az van rá írva, hogy bármikor lehet csinálni.
2020. jan. 17. 17:17
4/8 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél miért hagyjátok mindig ki a lényeget? Szexeltél? Védekeztetek? Egyébként a rövid vagy kevés menstruáció lehet a terhesség jele, de lehet mástól is. Tesztet már csinálhatsz.
5/8 anonim válasza:
4-es mert feltételezzük, hogy aki nem szexel, az nem tesz fel ilyen kérdést. 🤷🏼♀️ Az hogy védekeztek az meg nem mindig jelent sokat. Van nekem gumi szökevény barátnőm. Előfordul bármi.
6/8 anonim válasza:
#5 Itt sok minden megesik. Találkoztam már pár terhes tünetet produkáló kérdezővel, aki nem is szexelt. A védekezést meg azért kérdeztem, mert ha kiszakadt a gumi, azt észreveszi az ember...
7/8 anonim válasza:
Menstruációhoz hasonló történések terhesség alatt is előfordulhatnak. Volt erről egy sorozat is a TLC tv csatornán "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" cím alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!